Σοκαρισμένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν σήμερα ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», μετά τα όσα έγιναν γνωστά για τον παρουσιάστη μέσω social media. 

O Στάθης Παναγιωτόπουλος καταγγέλθηκε ότι έχει διαρρεύσει βίντεο και φωτογραφίες πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της, γεγονός που οδήγησε στην απομάκρυνσή του από την καθημερινή εκπομπή. 

Παράλληλα, ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε  ότι το εορταστικό «Βινύλιο» που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου δεν θα προβληθεί.

Ο παρουσιαστής και η παρέα του είχαν κανονίσει να κάνουν ένα χριστουγεννιάτικο τηλεοπτικό πάρτι πριν σταματήσουν λόγω Χριστουγέννων. Ωστόσο με όσα συνέβησαν, δεν υπάρχει διάθεση για κανένα πάρτι.

«Ερχόμαστε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα και τι θα κάνουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτήν την Παρασκευή δεν θα βγάλουμε το Βινύλιο στον αέρα. Ο λόγος είναι πως οι εκπομπές που είχαμε προγραμματίσει, επειδή αυτή η εβδομάδα είναι η τελευταία για εμάς πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, ήταν ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι. Δεν υπάρχει η ψυχολογία να κάνουμε κανένα πάρτι. Δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε, όπως και το Ράδιο Αρβύλα δυσκολευόμαστε. Σήμερα έχω μόνο ένα μικρό μέρος του top μπροστά μου» είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε όσα είπε στο βίντεο