Εδώ και αρκετό καιρό σάς έχουμε γράψει ότι ο Νίκος Κοκλώνης σκέφτεται σοβαρά να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον χώρο των ΜΜΕ.

Ο γνωστός παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός φαίνεται ότι έχει καταλήξει να προχωρήσει (και μάλιστα άμεσα) στη διεκδίκηση της έβδομης (ορφανής) τηλεοπτικής άδειας, με στόχο να δημιουργήσει ένα κανάλι που θα διεκδικήσει μερίδιο από την ολοένα και αυξανόμενη πίτα της τηλεόρασης.

Ο Κοκλώνης, που έχει όλη τη δομή για να λειτουργήσει ένα κανάλι, προσπάθησε να αγοράσει το Open του Ιβάν, ωστόσο, υπό τις επικρατούσες συνθήκες, αντιλήφθηκε ότι είναι σχεδόν αδύνατον να καταλήξει σε συμφωνία με τους ανθρώπους που χειρίζονται τις τύχες του τηλεοπτικού σταθμού με τον οποίο συνεργαζόταν μέχρι και πριν από έξι μήνες.

Εκτός από την τηλεόραση, ο επιτυχημένος τηλεοπτικός παραγωγός φαίνεται να φλερτάρει τόσο με την ιδέα ενός νέου εναλλακτικού ραδιοφωνικού σταθμού όσο και με την έκδοση ενός tabloid φύλλου.

Ως γνωστόν, ο Κοκλώνης έχει εξασφαλίσει για την Ελλάδα τα δικαιώματα της «Mirror», τόσο της έντυπης όσο και της διαδικτυακής της έκδοσης.

Όσοι, λοιπόν, συνομιλούν με το αφεντικό της Barking Well Media εκτιμούν ότι το πρώτο εξάμηνο του νέου χρόνου θα εκδηλώσει όλες τις πρωτοβουλίες που έχει σχεδιάσει κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.