Αύριο, Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

Διαβάστε:

ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ

Νέος συναγερμός για τα Χριστούγεννα

· Ανοικτό το ενδεχόμενο επέκτασης της υποχρεωτικότητας στις ηλικίες 50-59

· Προμήθειες εμβολίων για να αποφευχθούν ελλείψεις

· Βασικός στόχος να παραμείνουν ανοικτές οικονομία και κοινωνία

· Εμβολιασμοί και στις ηλικίες 5-11 ετών πριν από τις γιορτές

· Αλλά και ρεβεγιόν με πολύ αυστηρά μέτρα για τους ανεμβολίαστους

Διαβάστε επίσης

· Συνταγματική η υποχρεωτικότητα σύμφωνα με το ΣτΕ

· Πώς φτάσαμε στα έκτακτα μέτρα για τους 60+

· Ερωτήσεις και απαντήσεις για το πρόστιμο των 100 ευρώ

· Η κατάσταση στην υπόλοιπη Ε.Ε.

Γκ. Μαγιορκίνης στα «Π»
«Η Ομικρον μπορεί να προκαλέσει και νέο κύμα πανδημίας»

Ο στόχος της παρέμβασης Κυριάκου για το Σύμφωνο Σταθερότητας
Τι σημαίνει «χαλάρωση»

Η συνεργασία με τον Ντράγκι και η καυτή ατζέντα για την ενέργεια

Διαβάστε στο Secret


Μητρώο διαδικασιών έρχεται από Πιερρακάκη

Φαβορί για αρχηγός της Αστυνομίας ο Σκουμας

Η συνάντηση Μητσοτάκη – Καραμανλή για την Αττική Οδό

Νέος γραμματέας
Το παρασκήνιο για την επιλογή του Π. Μαρινάκη
Η επόμενη ημέρα στη ΝΔ και η προετοιμασία του Συνεδρίου

Αγγελος Συρίγος, υφυπουργός Παιδείας
«Το 80% των φοιτητών έχει εμβολιαστεί»

«Αντάρτικα»
Ποιοι πιέζουν τον Τσίπρα για πρόταση μομφής

Αστυνομία
Μια βιομηχανία από επιόρκους

Στη Ζάκυνθο
Το super project που οδηγείται σε... ναυάγιο

Πράκτωρ Π
Ο νέος ρόλος της Ντόρας και το «μασάζ» των «γαλάζιων» βουλευτών

Πριν από την κάλπη στο ΚΙΝ.ΑΛ.
Οι τελευταίες προβλέψεις
Πρωτοσελιδο__14_
secret__16_

Αυτό το Σάββατο τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορούν με 3 μεγάλες προσφορές

Μεγάλη Εορταστική Προσφορά:

Τα Παραπολιτικά προσφέρουν 15% εκπτωση σε όλoυς τους αναγνώστες, για τις αγορές στο e-shop του perfectoys.gr!

Από αυτό το Σάββατο 04/12 όλοι οι αναγνώστες της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κερδίζουν, εντελώς δωρεάν, 15% έκπτωση για όλες τις ηλεκτρονικές αγορές τους στο Perfectoys.gr!

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ: Με το εκπτωτικό κουπόνι που θα βρείτε σε κάθε φύλλο της εφημερίδας, είτε στην απλή έκδοση των 2€ είτε σε εκείνη των 3,90€ με όλες τις επιπλέον προσφορές, θα μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα την ηλεκτρονική σας παραγγελία με έκπτωση 15%, στα πάντα!

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ PERFECT TOYS

1. Δικαίωμα χρήσης του κουπονιού έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους.

2. Έκαστο εκπτωτικό κουπόνι θα φέρει έναν μοναδικό κωδικό, ο οποίος θα χρησιμοποιείται στο πεδίο «κωδικός έκπτωσης κουπονιού», κατά την καταχώριση της ηλεκτρονικής παραγγελίας στα είδη του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) www.perfectoys.gr ιδιοκτησίας του Συνεργάτη ώστε ο χρήστης του και υποβάλλων την ηλεκτρονική παραγγελία να λάβει έκπτωση 15% επί της συνολικής αξίας των αγορών του.

3. Η χρήση του κουπονιού μπορεί να γίνει για την περίοδο από 04-12-2021 έως τις 15-01-2022 και λαμβάνει χώρα κατά την καταχώριση της ηλεκτρονικής παραγγελίας στα είδη του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) www.perfectoys.gr.

4. Έκαστο μοναδικό κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, ολικά ή μερικά, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με οιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα πλην της παροχής έκπτωσης σε μία (1) αγορά από το ανωτέρω κατάστημα και δεν δύναται να συνδυαστεί με άλλες προσφορές προϊόντων ή μελών.

5. Για τυχόν απορίες/προβλήματα σε σχέση με τη χρήση του κουπονιού θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΝ. Α.Ε.», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Γ’ Σεπτεμβρίου, αρ. 90, με ΑΦΜ 998642644, ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών, τηλ: 210 8211 511, Email: sales@perfectoys.gr

6. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον χρήστη-αναγνώστη του εκπτωτικού κουπονιού εξ οιουδήποτε λόγου και αιτίας, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής ή καθ’οιονδήποτε τρόπο αδυναμίας χρήσεως ή καρπώσεως της προσφοράς του κουπονιού. Επίσης, δεν φέρει επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του κουπονιού και οι οποίες δεν αποδίδονται σε δόλο ή βαριά αμέλειά της. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυάται καθ' οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/καταλληλότητα/εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρει για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελαν τυχόν υποστούν οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΝ. Α.Ε.».

7. Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με την παρούσα προσφορά, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών.

8. Οι όροι της χρήσης του κουπονιού δύνανται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.., κατόπιν έγγραφης συννενόησης με το Συνεργάτη. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα της εφημερίδας www.parapolitika.gr.

9. Η χρήση του κουπονιού προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.

Ακόμη,

COOK Magazine Δεκεμβρίου: Το πιο εορταστικό τεύχος της χρονιάς έρχεται στα Παραπολιτικά, με την υπογραφή του Σταύρου Βαρθαλίτη!

Αυτό τον μήνα στο ο masterchef Σταύρος Βαρθαλίτης ετοίμασε για εσάς ένα εορταστικό τεύχος με τις πιο πρωτότυπες και απολαυστικές γιορτινές συνταγές! Γαλοπούλα, χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο αλλά και πολλές vegetarian επιλογές, μαζί με σαλάτες, ορεκτικά και γλυκά που υπόσχονται να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις... Δοκιμάστε γεμιστό ρολό γαλοπούλας στο φούρνο, ψητό κοτόπουλο με πορτοκάλι, αρνάκι στο φούρνο με δαμάσκηνα, μοσχάρι Wellington και φυσικά… βασιλόπιτα, μελομακάρονα και κουραμπιέδες αλά Βαρθαλίτης! Και για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος, μοναδικές χριστουγεννιάτικες συνταγές και για τους vegetarians φίλους μας! Μπουκίτσες φαλάφελ, fingerfood με παντζάρι & ξηρούς καρπούς, ψητό κουνουπίδι με παντζάρια, wellington με λαχανικά, ωμές μπουκίτσες μελομακάρονου, ωμά κουραμπιεδάκια και βασιλόπιτα χωρίς αλεύρι!

-QUICK Christmas BITES: Για το πρωινό, το σνακ ή το γλυκάκι με τον απογευματινό σας καφέ, διαλέξαμε για σας μερικές από τις πιο πρωτότυπες, πολύ γρήγορες και εύκολες ιδέες, που θα σας θυμίσουν στο… λεπτό ότι τα Χριστούγεννα είναι μόνο λίγες μέρες μακριά…

-Drink Like a Star! Οι διάσημοι... ποτοπαραγωγοί!

-Holiday spa: Πως θα φτιάξετε μόνοι σας σπιτικά άλατα!

-Τα χωριά του Άη Βασίλη στην Ελλάδα: Μπορεί η μόνιμη κατοικία του να είναι στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας, όμως, ο Άη Βασίλης έχει ακόμα πολλά εξοχικά σπίτια και εργαστήρια...

& Μαζί

«Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ»

ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ - ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Μη χάσετε τον 7ο τόμο της σειράς, «ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ» Μέρος 2ο, αυτό το Σάββατο 04/12.

Ο έβδομος τόμος της σειράς «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ» περιλαμβάνει την εξιστόρηση της Γερμανικής επίθεσης εναντίον της Ελλάδας την Άνοιξη του 1941 και συγκεκριμένα τους αγώνες του Τμήματος Στρατιάς Ανατολικής Μακεδονίας.

Τα κύρια σημεία του τόμου είναι τα εξής: Η δευτέρα ημέρα της Γερμανικής επιθέσεως. Το 0χυρόν Λίσσε και η διάβασις Καλαποτίου. Σκληροί αλλά νικηφόροι αγώνες εις τον τομέα Καραντάγ. Δημιουργία επικινδύνου καταστάσεως εις το αριστερόν του ΤΣΑΜ. Εγκατάλειψις Οχυρού Εχίνος. Ζωηροί αγώνες εις υψίπεδον Κάτω Νευροκοπίου. Άκαμπτος η αντίστασις των Οχυρών Περιθώρι καΙ Ρούπελ. Εισβολή της 2ας Γερμανικής Τεθωρακισμένης Μεραρχίας. Αγώνες της 9ης Απριλίου—Συνθηκολόγησις. Νικηφόροι μάχαι εις Καραντάγ. Ο αγών εις την στενωπόν Ρούπελ.Τα μετά την Συνθηκολόγησιν. Αι λεπτομέρειαι της συνθηκολογήσεως. Η τύχη των μονάδων του ΤΣΑΜ. Είσοδος Βουλγάρων εις την Ανατολικήν Μακεδονίαν καΙ Δυτικήν Θράκην. Κρίσεις των Γερμανών επί του αγώνος της Στρατιάς Ανατολικής Μακεδονίας. Ανακεφαλαιωτικόν συμπέρασμα.