Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η Νικολέττα Βλαβιανού και αναφέρθηκε στο bullying που δέχθηκε από σκηνοθέτη, τη συμβουλή στην κόρη της να απέχει από το θέατρο και την αδυναμία στον εγγονό της.

«Ξεκινήσαμε με γυναίκες που είχαν θιάσους. Τα πράγματα ήταν πολύ πιο ήρεμα, δεν υπήρχαν σεξουαλικές παρενοχλήσεις», ανέφερε για τα πρώτα της χρόνια στο θέατρο.

«Στα θέατρα τα πράγματα τότε ήταν πιο οικογενειακά. Έτσι είναι τώρα και με την κυρία Ντενίση», δήλωσε για την παράσταση που συμμετέχει η ηθοποιός «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη»

«Σκηνοθέτης μου έκανε bullying για παραπάνω από 15 χρονιά. Αυτό με έκανε πολυσυλλεκτική», εκμυστηρεύτηκε η κ. Βλαβιανού για την ψυχολογική βία που έχει δεχθεί.

«Δεν σε αποδεχόντουσαν. Υπήρχε μια νοοτροπία ότι ή κάνεις θέατρο ή κάνεις τηλεόραση», πρόσθεσε.
«Θέλω να πω σε αυτούς που λένε γιατί δεν μιλάγατε, ότι δεν υπήρχαν τα αυτιά για να μιλήσουμε. Υπάρχει εάν μέτωπο, υψηλά ιστάμενων που αμέσως σε αποκλείουν», αποκάλυψε η ηθοποιός για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο της τέχνης.

Η κ. Βλαβιανού εξήγησε γιατί δεν άφησε την κόρη της να ασχοληθεί με το θέατρο «Το bullying ήταν ένας λόγος που απέτρεψα την κόρη μου να ασχοληθεί με το θέατρο γιατί ταλέντο έχει το παιδί».

Και συνέχισε «κάνουν κουμάντο αρκετοί που δεν θα έπρεπε. Γίνεται κατάχρηση εξουσίας από ανθρώπους που έχουν πλάτες».

Η ίδια στην προσωπική της ζωή είναι μια τρισευτυχισμένη γιαγιά και όχι μόνο «για τον εγγονό μου είμαι μαμά, γιαγιά και νονά.

«Είναι μεγάλη ευθύνη ένα παιδί. Το σημαντικό είναι να του μάθεις να γίνει καλύτερος άνθρωπος», κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο