1600Χ640_03
Media

Cook Magazine: Έρχεται το Σάββατο στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το εορταστικό τεύχος με την υπογραφή του Σταύρου Βαρθαλίτη

IT’S CHRISTMAS TIME!!!

Θέλετε να εκπλήξετε τους πάντες φέτος με το γιορτινό σας τραπέζι; Το Cook magazine Δεκεμβρίου είναι εδώ!

Αυτό τον μήνα στο Cook Magazine που κυκλοφορεί το Σάββατο 04.12 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά, ο masterchef Σταύρος Βαρθαλίτης ετοίμασε για εσάς ένα εορταστικό τεύχος με τις πιο πρωτότυπες και απολαυστικές γιορτινές συνταγές!

Γαλοπούλα, χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο αλλά και πολλές vegetarian επιλογές, μαζί με σαλάτες, ορεκτικά και γλυκά που υπόσχονται να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις...

Δοκιμάστε γεμιστό ρολό γαλοπούλας στο φούρνο, ψητό κοτόπουλο με πορτοκάλι, αρνάκι στο φούρνο με δαμάσκηνα, μοσχάρι Wellington και φυσικά… βασιλόπιτα, μελομακάρονα και κουραμπιέδες αλά Βαρθαλίτης! Και για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος, μοναδικές χριστουγεννιάτικες συνταγές και για τους vegetarians φίλους μας! Μπουκίτσες φαλάφελ, fingerfood με παντζάρι & ξηρούς καρπούς, ψητό κουνουπίδι με παντζάρια, wellington με λαχανικά, ωμές μπουκίτσες μελομακάρονου, ωμά κουραμπιεδάκια και βασιλόπιτα χωρίς αλεύρι!

-QUICK Christmas BITES: Για το πρωινό, το σνακ ή το γλυκάκι με τον απογευματινό σας καφέ, διαλέξαμε για σας μερικές από τις πιο πρωτότυπες, πολύ γρήγορες και εύκολες ιδέες, που θα σας θυμίσουν στο… λεπτό ότι τα Χριστούγεννα είναι μόνο λίγες μέρες μακριά…

-Drink Like a Star! Οι διάσημοι... ποτοπαραγωγοί!

-Holiday spa: Πως θα φτιάξετε μόνοι σας σπιτικά άλατα!

-Τα χωριά του Άη Βασίλη στην Ελλάδα: Μπορεί η μόνιμη κατοικία του να είναι στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας, όμως, ο Άη Βασίλης έχει ακόμα πολλά εξοχικά σπίτια και εργαστήρια...

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα