Αύριο, Σάββατο 27 Νοεμβρίου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!
Διαβάστε:

Ενα αποκαλυπτικό ένθετο στα «Π»
Η ψηφιακή επανάσταση είναι εδώ..

Διαβάστε επίσης

Μεγάλο γκάλοπ της GPO
Ο νικητής του ΚΙ.ΝΑ.Λ θα είναι ο ...

Η επίθεση του κορονοϊου, οι άμυνες του Μαξίμου
Γιατί η κυβέρνηση δεν συζητά νέο lockdown

«Πελάτης» διαρκείας του Πρωθυπουργού ο Αλέξης Τσίπρας
Η εισαγγελέας, οι διαρροές, οι δικογραφίες και οι γραφικοί

Αποστολές
Η καυτή ατζέντα του Μητσοτάκη στο Κρεμλίνο

Βασίλης Κικίλιας, Υπουργός Τουρισμού
Εχουμε σχέδιο για τον χειμερινό τουρισμό

Θοδωρής Σκυλακάκης, Αν, Υπουργός Οικονομικών
Μόνιμος μηχανισμός για τα ευάλωτα νοικοκυριά

Γενικοί Γραμματείς
Ποιοι παραιτούνται για να πολιτευθούν

Νέα αγωγή από το Λουξεμβούργο
Κατά Δ. Μελισσανίδη

Μάριος Τσάκας
Σε εξέλιξη το μεγαλύτερο έργο διανομής αερίου στην Ε.Ε

Πράκτωρ Π
Το σενάριο Μαργαρίτη και η πεθερά του Αντρίκου
Πρωτοσελιδο__12_
Secret__14_


Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορούν με 3 μεγάλες προσφορές


ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

«ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Ο Ανθρωπος Φαινόμενο», Σαράντος Ι. Καργάκος
Αυτό το Σάββατο αποκτήστε τον τρίτο και τελευταίο τόμο που κυκλοφορεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά.

Στα κύρια σημεία του τρίτου τόμου είναι η σύγκρουση Ελληνισμού και Ανατολισμού. Ο χαρακτήρας του Aλεξάνδρου και οι μεταπτώσεις του. Η συνωμοσία των «βασιλικών παίδων» και η θανάτωση του Καλλισθένη. Η εκστρατεία της Ινδικής. Ο Αλέξανδρος στη χώρα των Ασπασίων. Η συνάντηση του Αλεξάνδρου με τους Ινδούς σοφούς. Ο θάνατος του Βουκεφάλα. Η πρώτη «ήττα» του Αλεξάνδρου. Επιστροφή - πορεία προς τις εκβολές του Ινδού. Η επιστροφή του Αλεξάνδρου από την Ινδία. Η εξέγερση των Ελλήνων αποίκων (325 π.Χ.). Η θριαμβευτική πορεία προς τα Σούσα. Στροφή προς τους Πέρσες – «Απο-στροφή» προς τους Μακεδόνες. Πορεία προς την Βαβυλώνα – Τα γεγονότα στην Ώπι. Ο θάνατος του Ηφαιστίωνος. Κρίσεις για το έργο και την προσωπικότητα του Αλεξάνδρου. Η εμπραγμάτωση του οικουμενικού οράματος. Το φαινόμενο Αλέξανδρος – Στρατιωτική αξία. Το πρόθεμα «Μέγας». Κατέκτησε ή Κατακτήθηκε. Η πολιτική της θεοποιήσεως: πίστη ή πολιτική. Ο θάνατος του Αλεξάνδρου. Τα περί μεταφοράς της σωρού. Επίλογος.

Ακόμη,

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το νέο τεύχος του Car and Driver

Στο Car and Driver Δεκεμβρίου, δοκιμάζουμε στην Ελλάδα το νέο Dacia Duster 1.5 dCi 115PS 4X4. Off-road ικανότητες και hi-tech χαρακτήρας. Συγκρίνουμε τα εντελώς νέα Ford Bronco 2.3Τ και Jeep Wrangler 2.0Τ Unlimited. Η μονομαχία δύο θρυλικών all-time American classics, εντός και εκτός δρόμου. Συγκρίνουμε τα Kia Stonic, Nissan Juke και VW T-Cross με κινητήρες βενζίνης και τα Ford Puma, Opel Crossland και Citroen C3 Aircorss με κινητήρες diesel. Οδηγούμε την παντοδύναμη Mustang Mach-E GT, το αμιγώς ηλεκτρικό Volvo C40 Recharge και το νέο Honda HR-V και δοκιμάζουμε τα νέα Audi Q2, Mercedes-Benz GLB 180 και Skoda Kodiaq. Ακόμα, ταξιδεύουμε στα μαγευτικά Μαστοροχώρια με το νέο σπορτίφ Cupra Formentor. Και μαζί Moto and Biker:Ε να πολυσέλιδο αφιέρωμα για τη μοτοσυκλέτα με νέα μοντέλα και δοκιμές.

&
«Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ»ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ - ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Μη χάσετε τον 6ο τόμο της σειράς, «ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ» Μέρος 1ο.
Ο έκτος τόμος της σειράς «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ» περιλαμβάνει την εξιστόρηση της γερμανικής επίθεσης εναντίον της Ελλάδας την άνοιξη του 1941 και συγκεκριμένα τους αγώνες του Τμήματος Στρατιάς Ανατολικής Μακεδονίας. Τα κύρια σημεία του τόμου είναι τα εξής: Συμβάντα εν τω προς Βουλγαρίαν θεάτρω επιχειρήσεων, κατά την πρώτην και δευτέραν περίοδον του Ελληνοϊταλικού πολέμου. Αι αντιμέτωποι δυνάμεις. Σχέδια επιχειρήσεων, αποστολαί, επιστράτευσις. Δραστηριότης των Ελληνικών δυνάμεων κατά την εξεταζομένην περίοδον. Η Γερμανική απειλή. Στρατηγικά σχέδια του Χίτλερ. Η Βρεττανική συνδρομή. Αι πρώται επαφαί προς 'Ελληνοβρεττανικήν συνεργασίαν. Η στάσις της Γιουγκοσλαυΐας και Τουρκίας. Η τρίτη περίοδος του πολέμου (29 Δεκεμβρίου 1940 - 26 Μαρτίου 1941). Ανάληψις νέων δυνάμεων δια το Αλβανικόν μέτωπον και οργάνωσις νέων μονάδων. Το σχέδιον επιθέσεως των Γερμανών κατά της Ελλάδος υπό το πρίσμα της Γιουγκοσλαυϊκής μεταπολιτεύσεως. Η έναρξις της επιθέσεως. Το Οχυρόν Λίσσε και η διάβασις Καλαποτίου.