Ο Δημήτρης Τσίκλης αποτελεί μία από τις νέες προσθήκες της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Υποδύεται τον Λευτέρη Μεγαρίτη, τον γιο του Ακύλα Μεγαρίτη και θα μας απασχολήσει έντονα στα προσεχή επεισόδια.

Ο Λευτέρης είναι ομοφυλόφιλος ενώ η γνωριμία του με την Δρόσω εξελίσσεται σε έρωτα. Οι δυο τους  γνωρίζονται μέσα σε μια θεατρική ομάδα, καθώς η Δρόσω έχει βάλει στόχο να ασχοληθεί με το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 9 Νοεμβρίου παρακολουθήσαμε τη σκηνή με το φιλί ανάμεσα σε δυο άνδρες, τον Λευτέρη να φιλά τον γιο του ιδιοκτήτη του θεάτρου με τη Δρόσω να έρχεται αντιμέτωπη με όλη την αλήθεια για την κρυφή προσωπική ζωή του Λευτέρη.



Μιλώντας για την σκηνή, αλλά και την ιστορία του ήρωα που υποδύεται στην εκπομπή «Στούντιο 4», ο ηθοποιός Δημήτρης Τσίκλης εξέφρασε την ενόχλησή του για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το θέμα ορισμένα ΜΜΕ.

«Η σεξουαλικότητα κάθε ατόμου δεν προσδιορίζει τον χαρακτήρα του… με την αγάπη οφείλουμε να μετακινήσουμε αυτή την κοινωνία» ανέφερε ο ηθοποιός σε σχέση με το φιλί που δόθηκε στη σειρά “Άγριες Μέλισσες”, τονίζοντας επιπλέον πως «αγαπάμε πολύ τον κιτρινισμό στη χώρα μας».