Ο μακροβιότερος παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης, ο Γιώργος Παπαδάκης έχει αναμφισβήτητα καταχωρηθεί στην αντίληψη όλων των τηλεθεατών ως ένας παρουσιαστής δίχως μαλλιά.

Κι όμως ο ίδιος με υψηλό πήχη χιούμορ και αυτοσαρκασμού δεν χάνει την ευκαιρία να απαντάει στα μηνύματα των τηλεθεατών. Σήμερα ένας φίλος - τηλεθεατής του έστειλε ένα νοσταλγικό απόσπασμα από την εποχή που ο Γιώργος Παπαδάκης παρουσίαζε την εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης με τίτλο «3 στον αέρα» με τη Σεμίνα Διγενή και τον Γιάννη Δημαρά.

«Κάποια στιγμή είχα κι εγώ μαλλιά και μαύρα… Πιο καλά είμαι τώρα. Τι ωραίο πράγμα να περνάνε τα χρόνια και να βλέπεις τα αποτέλεσματα της εξωτερικής φθοράς. Αρκεί η φθορά να είναι εξωτερική…», σχολίασε ο Γιώργος Παπαδάκης όταν προβλήθηκε το πλάνο με τον εαυτό του.

Το «3 στον αέρα» ήταν μια ενημερωτική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης το 1986. Την παρουσίαζαν ο Νάσος Αθανασίου, η Σεμίνα Διγενή και ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο δημοσιογράφος Νάσος Αθανασίου κάποια στιγμή αποχώρησε από την εκπομπή και την θέση του πήρε ο δημοσιογράφος Γιάννης Δημαράς, τον οποίο επίσης είδαμε στο πλάνο.

Δείτε το σχετικό βίντεο