Με μία νέα εβδομαδιαία εκπομπή και μία δημοσιογράφο με σοβαρή τηλεοπτική παρουσία, το MEGA ενισχύει δυναμικά τον ενημερωτικό τομέα του. Η «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη κάνει πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 1 Νοεμβρίου στις 23:50, για να φέρει σε πρώτο πλάνο γεγονότα και ανθρώπους που καθορίζουν τη ζωή μας.  

Η Νίκη Λυμπεράκη κάνει ακριβώς αυτό σε όλη τη δημοσιογραφική πορεία της. Στέκεται στην ουσία. Ειδικά τώρα, που όπως αναφέρει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη, «επειδή τα πράγματα τρέχουν και χανόμαστε και λόγω του διαδικτύου, υπάρχει η ανάγκη να ασχοληθούμε με ουσιαστικότερο τρόπο με τα γεγονότα που μας απασχολούν όλους».    

Αν και αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών, η Νίκη Λυμπεράκη δεν άσκησε ποτέ τη δικηγορία, αφού γοητεύτηκε από τη δημοσιογραφία από τα φοιτητικά της χρόνια. Στα 19 της βρέθηκε να μαθητεύει στην εκπομπή του MEGA «Όσα φέρνει η ώρα» πλάι στον Γιάννη Πολίτη. Από εκεί ξεκίνησε μία αξιοσημείωτη πορεία σε διάφορα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, με έμφαση στην παρουσίαση εκπομπών και δελτίων ειδήσεων.  

«Δεν είναι σωστό εκ μέρους μου να είμαι φορτισμένη», λέει η ίδια για την ψυχραιμία μπροστά σε καυτά γεγονότα της επικαιρότητας, ακόμα και σε θέματα όπως η πανδημία και το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που τη συγκλόνισαν τελευταία. Η αναγνώριση για την αντικειμενικότητα και τη δεοντολογία της ήρθε μάλιστα με βραβείο του Ιδρύματος Μπότση.  

Αποφεύγοντας τις κορώνες και επιλέγοντας να εμβαθύνει στα γεγονότα, η Νίκη Λυμπεράκη έρχεται στο MEGA με τη «Μεγάλη Εικόνα» σήμερα Δευτέρα 1 Νοεμβρίου στις 23:50.  






Πρεμιέρα με τον Θάνο Πλεύρη

Που βρισκόμαστε και τι μας περιμένει με την πανδημία; Ποια είναι τα νέα δεδομένα και ποια είναι η αλήθεια πίσω από διαγράμματα και αριθμούς; Η «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» με τη Νίκη Λυμπεράκη έρχεται να δώσει απαντήσεις σε όλα όσα μας προβληματίζουν. Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης παίρνει θέση για το μεγάλο ζήτημα που απασχολεί τη δημόσια υγεία και μιλά για τα σχέδια της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Τα μέτρα που βρίσκονται στο τραπέζι, τα προβλήματα με τους ανεμβολίαστους και τις ελλείψεις στα νοσοκομεία.

Ακόμα, το στούντιο ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης και ο πρώην βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Λεωνίδας Γρηγοράκος. Δυο πολιτικοί που νόσησαν από κοροναϊό και μπήκαν στην εντατική, μοιράζονται σε μια εκ βαθέων συζήτηση τη δύσκολη εμπειρία του.

Χωρίς κορώνες, εμβαθύνοντας στην επικαιρότητα και με ανοιχτούς τους δημοσιογραφικούς της ορίζοντες, η Νίκη Λυμπεράκη θα παρουσιάζει και θα επιμελείται στο MEGA την εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα», από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου στις 23:50.