Γιορτάζουμε τον πρώτο μας χρόνο και σας προτείνουμε πεντανόστιμες συνταγές, μόνο με ελληνικά προιόντα!

Αυτό τον μήνα στο Cook Magazine που κυκλοφορεί το Σάββατο 06.11 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά, ο masterchef Σταύρος Βαρθαλίτης ετοίμασε για εσάς ένα απολαυστικό τεύχος με συνταγές μόνο από ελληνικά προϊόντα Π.Ο.Π!

Δοκιμάστε λαχταριστό κοκκινιστό κατσικάκι με λαχανικά στο φούρνο, ρύζι με μελιτζάνες, πεντανόστιμο γλυκό σουφλέ με σταφίδες, χοιρινά παιδάκια με μέλι, σπανάκι με καρδιές αγκινάρας και τυρί, μελωμένο κατσικάκι με φρούτα στο φούρνο, fingerfood με τυρί, αρνάκι με αποξηραμένα σύκα και φυστίκια, πίτα με ξινομυζήθρα και καραμελωμένα κρεμμύδια, λαχταριστή τάρτα με κατσικίσιο τυρί, αχλάδια με φορμαέλλα και ξηρούς καρπούς, χαλβά με κρόκο Κοζάνης, πορτοκάλι και μαστίχα, ανοιχτή πίτα με μανιτάρια και φέτα και ζουμερό κοτόπουλο με ρύζι και σταφίδες, όλα φτιαγμένα μόνο με ελληνικά προϊόντα!

 

Ακόμη,

 

-Μπράντι ή κονιάκ; Μάλλον, σας φαίνονται ίδια.

Οι γνώστες, όμως, θα σας δηλώσουν με σιγουριά ότι υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στα δύο ποτά, οι οποίες δε σταματούν στον τόπο προέλευσής τους. Θα διαλέξουν άλλο ποτήρι,

άλλη θερμοκρασία και, πιθανότατα, άλλα συνοδευτικά. Γνωρίστε λοιπόν κι εσείς τις διαφορές τους και αποφασίστε ποιο θα σερβίρετε σε κάθε περίσταση!

 

 

-Clean and fresh: Δείτε πως θα φτιάξετε μόνοι σας σπιτικές λοσιόν με αγνά υλικά, που αφήνουν την επιδερμίδα απαλή και καθαρή!

Με ροδόνερο & αμυγδαλέλαιο για βαθύ καθαρισμό και σύσφιξη, με λεβάντα & πράσινο τσάϊ

για καταπολέμηση της ακμής και με αγγούρι & λεμόνι για ενυδάτωση και λάμψη!