Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ήταν καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά και όπως είναι γνωστό φοίτησε στη σχολή υποκριτικής που δίδασκε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στο θέατρο μαζί με τον Σταμάτη Φασουλή στην παράσταση «Ο κήπος με τις αλήθειες», όπου παίζει και η Ματίνα Νικολάου, η «Βάνια» από το «Καλό μεσημεράκι» ενώ θα εμφανιστεί και στο «Άσε με ρε μαμά» ως «αντιπαθεστάτη μαμά» όπως είπε.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου με αφορμή την αφίσα της παράστασης που πρωταγωνιστεί θυμήθηκε κάτι που είχε συμβεί πριν από χρόνια σε εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Τι είχε συμβεί πριν από χρόνια. Ήταν με το photoshop που τα έσβηναν όλα. Είχα πάει σε μια εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Παίζαμε με τον Αντώνη Καφετζόπουλο. Και με το που βλέπει την αφίσα του προγράμματος -ξέρεις πώς είναι πολύ διακριτική- κοίταγε τη φωτογραφία, κοίταγε εμάς. Λέω μην κοιτάς πολύ, άλλο η φωτογραφία, άλλο εμείς. Εκεί είναι η ξαδέρφη μου μικρή, συγγενείς…», είπε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ξέσπασαν όλοι σε γέλια.

«Έχουν περάσει χρόνια μπορώ να στο πως. Σχεδόν το σκηνοθετούσαμε πότε θα βρεθούμε στη σκάλα για να χαιρετηθούμε. Θέλαμε να σε δούμε. Κατέβαινες συνήθως την κλίμακα. Με το που ακούγαμε την πόρτα, ανεβαίναμε τη σκάλα, δεν είχαμε κάπου να πάμε. Πάντα μας μιλούσες με ευγένεια. Κάπως μας ανέβαζες και ήμασταν χαρούμενοι ότι πήραμε το μπράβο» της αποκάλυψε ο παρουσιαστής.

«Μα γιατί δεν μου το είπατε να κατεβαίνω ή ανεβαίνω την κλίμακα ανάλογα;» του είπε με χιούμορ η ηθοποιός.

Όπως εξήγησε, δεν της αρέσουν οι περιοδείες γιατί είναι κουραστικές ενώ μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τον Σταμάτη Φασουλή με τον οποίο συνεργάζεται επί πολλά χρόνια.

«Με έχει μάθει και με μαθαίνει, από τότε που παίζαμε στις επιθεωρήσεις που με μάθαινε μικρά μικρά μυστικά».

Βλέπει τα πάντα στην τηλεόραση. «Δεν είμαι καθόλου κατά του να βλέπεις, γι’ αυτό έχουμε το κουμπάκι να το αλλάζουμε» είπε χαρακτηριστικά.