Με όλους τους τρόπους επιχειρεί ο Βασίλης Παπαδρόσος να γυρίσει το κλίμα που επικρατεί στην ενημέρωση του ΣΚΑΪ αυτό το πρώτο διάστημα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Ο επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα του καναλιού του Νέου Φαλήρου βρίσκεται για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο υπό καθεστώς αφόρητης πίεσης, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, αλλά και σε ένα δεύτερο επίπεδο των εκπομπών της Ενημέρωσης επουδενί θυμίζουν το παρελθόν.

Ιδιαίτερα στο δυναμικό κοινό κάθε άλλο παρά σημάδια βελτίωσης υπάρχουν, όχι μόνο για τη Σία Κοσιώνη, αλλά και για τα δίδυμα των Οικονόμου - Αναστασοπούλου και Ντσούνου - Κούτρα, ενώ σε ό,τι αφορά το κεντρικό δελτίο τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμα πιο δύσκολα από τη στιγμή που θα μπουν και οι Ράδιο Αρβύλα (που συμφώνησαν με τον ΑΝΤ1) στην εξίσωση της ζώνης των 8.



Επί τάπητος

Στο πλαίσιο αυτό, και προκειμένου να επέλθει η ηρεμία στις τάξεις των στελεχών του τμήματος, οργανώθηκε μέσα στην εβδομάδα δείπνο μεταξύ της ηγετικής ομάδας της Ενημέρωσης, όπου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει στο μέτωπο του ανταγωνισμού.

Πέραν του προβληματισμού που εκφράστηκε για το χαμηλό lead in, αλλά και τη γενικότερη εικόνα του καναλιού σχετικά με τις επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης, συζητήθηκαν τα περιθώρια παρεμβάσεων στο περιεχόμενο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, καθώς και η πιθανότητα μετασχηματισμών στο κομμάτι της αξιοποίησης του στελεχιακού δυναμικού.

Στήριξη από τη διοίκηση

Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, ο Βασίλης Παπαδρόσος μετέφερε, μεταξύ άλλων, τη στήριξη της διοίκησης και προσωπικά του Γιάννη Αλαφούζου στα στελέχη του ειδησεογραφικού τομέα, αλλά και την αγωνία τους για τη γρήγορη ανάκαμψη του διαχρονικά ισχυρότερου χαρτιού του τηλεοπτικού σταθμού.



Μάλιστα, ξεκαθαρίστηκε ότι ο ίδιος έχει «λευκή επιταγή» για το σύνολο των διορθωτικών κινήσεων, οι οποίες πάντως μέχρι νεωτέρας δεν θα αγγίξουν άμεσα την καθημερινότητα των βαρέων ονομάτων του καναλιού.