Ο Νίκος Μουτσινάς το μεσημέρι της Δευτέρας ξεκίνησε λέγοντας πως νιώθει πολύ καλά καθώς έφυγε ο ανάδρομος.

«Αχ Στέλιο πότε θα πάρω το αυτοκίνητο και θα έρθω στην κοκκινομάλλα», είπε για τον floor manager του που πηγαίνει και στο πλατό της Χρηστίδου με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να ζηλέψει.

Η Βάνια εισβάλλει και κανονίζει με τον Νίκο Μουτσινά να κάνουν Halloween κατάσταση τις επόμενες μέρες… Αναμένουμε να δούμε διάφορα που θα μας διασκεδάσουν.

Η ιστορία της Βάνιας σήμερα εξελίσσεται σε ένα pet shop, καθώς ετοιμάζονταν να αγοράσει σκυλοτροφή εμφανίζεται η Βίκυ Καγιά.

«Καταλαβαίνετε τι έπαθε η Βάνια! Την έλουσε κρύος ιδρώτας… Ποιος θα της δώσει σημασία; Εφευρετική όπως είναι άρχισε να χορεύει με τον δικό της μοναδικό και ατσούμπαλο τρόπο. Δεν ήθελε και πολύ… για να ρίξει κάτω τη γυάλα με τα χρυσόψερα. Δεν έφτανε αυτή η ζημιά και σε μία άλλη κίνησή της ανοίγει και κλουβί με πουλιά. Και ενώ γινόταν ήδη ο κακός χαμός, ένας σκύλος άρχισε να την κυνηγά! Που θα πάει η Βάνια για να γλυτώσει; E,βέβαια και βρήκε να κρυφτεί… Πού; «Στον κήπο με τις αλήθειες», είπε και λύθηκε όλο το στούντιο στα γέλια.

Ποια είναι τα τέλεια νέα που έχει ο Νίκος Μουτσινάς;

«Θυμάστε τις πλημμύρες… δεν υπήρξαν ποτέ, το είπε άλλωστε και ο περιφερειάρχης», σχολίασε ο παρουσιαστής λέγοντας ότι είναι όλα μοιάζουν να είναι μια παραίσθηση.

Αν ξαναγίνει κακοκαιρία θα λέμε ότι δεν έγινε… η δύναμη άλλωστε είναι τι λες, όχι τι έγινε.

Τι έστειλαν στους σεισμόπληκτους 1.500 μαγιό, ένα νυφικό και ψηλοτάκουνα παπούτσια! «Καλά αυτοί που τα έστειλαν αυτά ψηφίζουν τώρα;», είπε γεμάτος απορία ο Νίκος Μουτσινάς.

«Μπράβο στον Νίκο Οικονομόπουλο για την πρεμιέρα, μπράβο στην Φουρέιρα για το ρούχο που έβαλε», σχολίασε ο παρουσιαστής.

Το Star θέλει να στείλει τον Στράτο Τζώρτζογλου σε ταξιδιωτικό ριάλιτι, αλλά ο Μουτσινάς έχει αντιρρήσεις, διότι από την «Φάρμα» ο ηθοποιός έχει δείξει τις βίαιες αντιδράσεις του.

Το DWTS ξεκίνησε αλλά δεν είναι όλοι και τόσο stars, όπως ανέφερε ο παρουσιαστής που για έδωσε και συγχαρητήρια στην Μπέσσυ Αργυράκη για τις χορευτικές της επιδόσεις. «Ο χορός δεν έχει ηλικία», είπε ο Μουτσινάς.

Το J2US δεν μπορούσε να λείπει από τον σχολιασμό του παρουσιαστή που είπε πως θέλει να τραγουδήσει μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη, αλλά δεν νιώθει ιδιαίτερα έτοιμος γιατί θέλει να κάνει πρώτα μαθήματα τραγουδιού, απαντώντας έτσι στην πρόσκληση του Νίκου Κοκλώνη. «Αν το κάνω θα πρέπει να εκπαιδευτώ, είναι δύσκολη η πίστα αυτή, σίγουρα να κάνω ένα μάθημα σολφέζ!» είπε και το τραγούδησε.