Ο Γιώργος Παπαδάκης αποχώρησε από την ίδια του την εκπομπή, όταν ο διάλογος ανάμεσα στον Κώστα Ζαχαριάδη και τον Μακάριο Λαζαρίδη βγήκε εκτός ελέγχου.

Ο παρουσιαστής όπως είπε δεν μπορούσε να παραμείνει και αποχώρησε.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη με καλεσμένο τον Κώστα Ζαχαριάδη από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Μακάριο Λαζαρίδη από τη Νέα Δημοκρατία, όταν ξαφνικά οι τόνοι της συζήτησης ανέβηκαν.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης αναφερόμενος στον κύριο Λαζαρίδη του είπε «δεν ντρέπεστε» και εκείνος απάντησε «καθόλου δεν ντρέπομαι. Αυτή είναι η αλήθεια κύριε Ζαχαριάδη. Θέλετε να σας φέρω φωτογραφία. Μαζί σας ήταν ο Πάνος Καμμένος»

Και ο κύριος Λαζαρίδης συνέχισε λέγοντας ότι «εξαρθρώσαμε με την Χρυσή Αυγή. Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κύριος Ζαχαριάδης να μιλάνε σε μας για πατριωτισμό» συμπλήρωσε.

Μετά από τον έντονο διάλογο που είχε ο κύριος Ζαχαριάδης και ο Μακάριος Λαζαρίδης το λόγο πήρε ο Γιώργος Παπαδάκης λέγοντας ότι «Εγώ αδυνατώ, στα 45 χρόνια της εμπειρίας μου, 42 τηλεοπτικής, να μη με βοηθάνε για να διευθύνω αυτή τη συζήτηση».

Κάποια στιγμή είπε αναφερόμενος στον συνάδελφό του δημοσιογράφο της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» που καθόταν δίπλα του ότι «δεν πρέπει να αποχωρούν μόνο οι πολιτικοί, πρέπει να αποχωρούν και οι δημοσιογράφοι. Θα ζητήσω συγνώμη από τον κύριο Λαζαρίδη και από τον κύριο Ζαχαριάδη, και από σας κυρίες και κύριοι» είπε απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό κοινό

«Αδυνατώ να συνεχίσω με αυτό το πνεύμα και το ύφος της συζήτησης» και αποχώρησε από το στούντιο.