Συγκλονιστικό ήταν το επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» που προβλήθηκε την Τρίτη, καθώς για πρώτη φορά αποκαλύφθηκε στους τηλεθεατές - με ξεκάθαρο τρόπο - , ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Ειδικότερα, στιγμιότυπο του επεισοδίου έδειξε είδαμε τον Μαθιό να έχει ένα τετ α τετ με την Βασιλική με εκείνη να του εκφράζει για άλλη μια φορά την αγωνία της για το γεγονός ότι ο δολοφόνος του Στεφανή κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος. «Πώς κοιμάται ο δολοφόνος τα βράδια;» τον ρώτησε χαρακτηριστικά με τον Μαθιό να της απαντάει «Ο φονιάς δε κοιμάται μέχρι τη μέρα που θα αποφασίσει να τραβήξει τη σκανδάλη. Μετά όλα παίρνουν το δρόμο τους». Τότε τον είδαμε να θυμάται σαν ανάμνηση όλη τη σκηνή της δολοφονίας, αλλά και τι έκανε μετά με το όπλο.

Ο Μαθιός πυροβόλησε τον Στεφανή επτά φορές, κοιτάζοντάς τον στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια μάζεψε τους κάλυκες από το έδαφος για να σβήσει κάθε ίχνος του από τον τόπο του εγκλήματος.

«Πήρε φωτιά» το twitter

Από εκείνη την στιγμή το Twitter πήρε «φωτιά» με τους χρήστες να σχολιάζουν τον Μαθιό.

Παρά την αποκάλυψη της αλήθειας, o «βουνίσιος» Μαθιός, - όπως τον ανέφερε ο τηλεοπτικός αδερφός του, Ορφέας Αυγουστίδης-, ο χαρακτήρας που υποδύεται ο ηθοποιός Δημήτρης Λάλος είναι εξαιρετικά συμπαθής στους τηλεθεατές. Αυτό αποτυπώθηκε στα tweets και στα σχόλια στα social media τόσο όταν η σκηνή παιζόταν, αλλά και στη συνέχεια. Μάλιστα εκτός από το hashtag #sasmos στο Twitter υπάρχει, πλέον, και το #teammathios, που είναι πιο ισχυρό από ποτέ.

Και ο Δημήτρης Λάλος, πάντως, που είναι πολύ ενεργός χρήστης του Instagram μετά την αποκάλυψη ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, δημοσίευσε ένα story στο Instagram προκαλώντας φρενίτιδα στο Twitter.

«Οταν έψαχνα τους δολοφόνους. Σιωπηλός δρόμος», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε από τον ρόλο του ως αστυνομικό στην περσινή σειρά του Mega, Σιωπηλός δρόμος με τους χρήστες να τον αποθεώνουν για το χιούμορ του!