Σε τεντωµένο σχοινί βρίσκεται η σχέση ανάµεσα στον Τζέιµς Καφετζή και τον Ατζούν Ιλιτζαλί, µετά το εξώδικο που απέστειλε ο Τούρκος παραγωγός στον πρώην παίκτη του «Survivor».

Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», αυτές τις ηµέρες θα σταλεί και αγωγή στον Τζέιµς Καφετζή, µε την αιτιολογία ότι αθέτησε τη συµφωνία και τους όρους αυτής. Ηδη µε το εξώδικο που παρέλαβε ο Τζέιµς Καφετζής καλείται να πληρώσει 100.000 ευρώ στον Τούρκο παραγωγό, ποσό υπέρογκο, που αναγκάζει τον 24χρονο Ροδίτη να ετοιµάσει τη δική του απάντηση στις απαιτήσεις του πρώην «αφεντικού» του.

Όπως αποκαλύπτει το «S», o Τζέιµς έχει ήδη επικοινωνήσει µε τον δικηγόρο του, για να απαντήσει µε εξώδικο στις απαιτήσεις του Τούρκου παραγωγού, ενώ ετοιµάζεται, µέσω του δικηγόρου του πάντα, να εξηγήσει αναλυτικά τον λόγο που αποχώρησε νωρίτερα από το παιχνίδι, αλλά και γιατί οι επόµενες κινήσεις του είναι καθ’ όλα νόµιµες.

 Ωστόσο, η πρώτη αντίδραση ήταν «έκπληξη» για τον Τζέιµς, αφού έλαβε το εξώδικο λίγο πριν από την πρεµιέρα του «J2US».

«Την Παρασκευή, όταν ήµουν στην τελευταία πρόβα, µου ήρθε το εξώδικο. ∆εν θέλω να το συζητήσω πολύ αυτό. Ηταν για ένα τεράστιο ποσό. Αν θέλω να συµµετέχω στο “J2US”, ουσιαστικά αυτό είναι το πρόστιµο», αρκέστηκε να πει ο Τζέιµς Καφετζής στη «Super Κατερίνα», χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτοµέρειες. Φυσικά, ενήµερος ήταν και ο παρουσιαστής και παραγωγός του σόου «Just the 2 of us».

«Είναι µια περίεργη µέρα σήµερα, γιατί µετά το εξώδικο που µας έστειλε ο Ατζούν για τον Τζέιµς… Φυσικά και ισχύει! Μου έστειλε εξώδικο γιατί δεν έχουν περάσει έξι µήνες από την τελευταία του συµµετοχή στο “Survivor”, άρα δεν µπορεί να συµµετέχει σε άλλο τηλεοπτικό πρότζεκτ. Τι θα γίνει; Θα δούµε το βράδυ», δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης στην εκποµπή της Κατερίνας Καραβάτου στο Mega. Ο ίδιος πρόσθεσε επίσης: «Μάλλον ο Ατζούν τον θέλει πολύ, γιατί δεν το έκανε για άλλους, γιατί έχω µιλήσει µε πάρα πολλούς παίκτες για πολλά τηλεοπτικά πρότζεκτ, είτε για συµπαρουσιαστές είτε για δικές τους εκποµπές είτε για βοηθητικούς ρόλους, και δεν είχα ποτέ πρόβληµα».

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ

Ο Τζέιµς Καφετζής έγινε γνωστός µέσα από τη συµµετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» στον Αγιο ∆οµίνικο. Οι παίκτες, πριν φύγουν για το νησί της Καραϊβικής και πάρουν µέρος στο ριάλιτι, υπογράφουν συµβόλαιο, το οποίο τους δεσµεύει µέχρι και για έξι µήνες µετά τη λήξη του παιχνιδιού - και αυτό έχει να κάνει κυρίως µε τη δηµόσια εικόνα τους, αλλά και µε µη αποκάλυψη γεγονότων από την παραµονή τους στο νησί.

 Υπογράφουν ότι αναγνωρίζουν πως η επιπλέον δηµοσιότητα (αν είναι επώνυµοι) ή η όποια δηµοσιότητα θα λάβουν (οι µη επώνυµοι) έχει να κάνει από το παιχνίδι στο οποίο συµµετέχουν, γιατί είναι ιδιαίτερα επιτυχηµένο και έχει µεγάλη τηλεθέαση.

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΚΑΙ Ο «ΠΟΛΕΜΟΣ», ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ


 Έτσι λοιπόν, ακόµα και έξι µήνες µετά τη λήξη του παιχνιδιού, δεσµεύονται µε ένα συµβόλαιο σε ισχύ, το οποίο έχει να κάνει µε τη διαχείριση της εικόνας τους, καθώς η εταιρεία του Ατζούν θέλει να έχει λόγο στο πού θα τους επιτρέψει να πάρουν µέρος και πού όχι.

 Κάτι που ρητά απαγορεύει είναι η συµµετοχή τους σε ανταγωνιστικά προγράµµατα τόσο του ΣΚΑΪ όσο και της εταιρείας του Ατζούν Ιλιτζαλί.

∆εν υπάρχει κάποια ρήτρα ποινής, ο παίκτης απειλείται απλώς µε µονοµερή ακύρωση συµβολαίου και µε το να χάσει τα χρήµατα που κέρδισε στο «Survivor».

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι διαθέσιµος να καλύψει το ποσό αυτό, το οποίο δεν υπερβαίνει τα 12.000 ευρώ, και ενηµέρωσε τον Τζέιµς Καφετζή ότι σε περίπτωση που δεν λάβει τα χρήµατα που του αναλογούν από το ριάλιτι θα τα πληρώσει ο ίδιος.

 ∆ΙΑΦΩΝΙΑ

Η κόντρα µε τον παραγωγό ξεκίνησε όταν ο Τζέιµς βρισκόταν ακόµη στον Αγιο ∆οµίνικο, αφού ο «πρίγκιπας», όπως τον είχαν βαφτίσει οι συµπαίκτες του λόγω της οµοιότητάς του µε τον δούκα του Σάσεξ, πρίγκιπα Χάρι, αποφάσισε να µην του κάνει το χατίρι και να αποχωρήσει νωρίτερα από το παιχνίδι. Αν και επικαλέστηκε τον τραυµατισµό στη µέση του και ότι τον είχε «ρουφήξει» τόσο πολύ το ριάλιτι, που ένιωθε ότι ξεχνάει αναµνήσεις από την έξω ζωή, στην πραγµατικότητα ο λόγος που ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του ήταν άλλος. Σύµφωνα µε τα αδέλφια του Τζέιµς, Μάικ και Εφη, η πραγµατική αιτία της αποχώρησής του ήταν η απόφαση της παραγωγής να παρατείνει τη διαµονή των παικτών στον Αγιο ∆οµίνικο για έναν µήνα, κάτι που δεν βρήκε σύµφωνο τον Ροδίτη, που θεωρείτο από τα φαβορί να φτάσει στον τελικό.