Αυτή την εβδομάδα, το «Fishy» μας ταξιδεύει στην Κέρκυρα.

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις 16:30, σε νέα ώρα, στο Mega ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, παρέα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο βάζουν πλώρη για το νησί των Φαιάκων.

Φτάνοντας, μια στάμνα πέφτει στα πόδια του καλεσμένου… Μοναδικός σκοπός; Να βρει ο Γιάννης νύφη στον Δημήτρη, τιμώντας το έθιμο του νησιού.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Κώστας Αντωνιάδης, ο σύμβουλος ψαρέματος, μπαίνουν στο σκάφος, στην «Εύα», και στα 71 περίπου μέτρα βάθος ξεκινούν το ψάρεμα. Ο Δημήτρης έχει πολλές απορίες και ο Κώστας είναι ο πιο κατάλληλος για να του τις λύσει. Διαλέγουν καλάμι, απελευθερώνουν το δόλωμα και η περιπέτεια ξεκινά… Τι ψάρια θα πιάσουν;


Ακολουθεί βόλτα στην πλατεία και τα γραφικά καντούνια της Κέρκυρας αλλά και επίσκεψη σε γνωστή σαπωνοποιία του νησιού, η οποία λειτουργεί από το 1891. Εκεί, ο κύριος Απόστολος δείχνει στον Γιάννη και τον Δημήτρη την τέχνη του σαπουνιού, ενώ παράλληλα τους μαθαίνει την ιστορία του.

Όταν φτάσει η ώρα για τη μαγειρική, ο Λάμπρος Βακιάρος αναλαμβάνει να ετοιμάσει ένα ξεχωριστό γεύμα με μία από τις σπεσιαλιτέ του. Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης και ο Δημήτρης συζητούν στο στρωμένο τραπέζι και μοιράζονται λεπτομέρειες από τη ζωή τους, με τον Δημήτρη να αποκαλύπτει ποιο είναι το δημοσιογραφικό του απωθημένο…

“FISHY”

ΣΕ ΝΕΑ ΩΡΑ

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16:30

#Fishy