Αυτό τον μήνα στο Cook Magazine που κυκλοφορεί το Σάββατο 02.10 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά, ο Έλληνας Masterchef Σταύρος Βαρθαλίτης ετοίμασε για εσάς ένα τεύχος αφιερωμένο στο κρασί!

Άσπρο ή ερυθρό, ξηρό, απαλό ή γεμάτο ένταση, συνδυάστε το με κόκκινο ή λευκό κρέας, ψαρικά, ζυμαρικά, λαχανικά και μπαχάρια, ακολουθώντας τις συνταγές του Σταύρου Βαρθαλίτη και απογειώστε κάθε σας γεύμα!

Δοκιμάστε φιλέτο με σάλτσα κόκκινου κρασιού, «μεθυσμένο» ριζότο, λαχταριστό ραγού με κόκκινο κρασί, αρωματικό σολωμό με λευκό κρασί και σκόρδο και θαλασσινά σε σάλτσα λευκού κρασιού!

Και βέβαια... Wine sweets!

Φρούτα, ξηροί καρποί, σαντιγί, σοκολάτα… όλα μπορούν να παίξουν μαζί με ένα λευκό ή κόκκινο κρασί. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη ή ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες του αγαπημένου σεφ και δημιουργήστε στην κουζίνα σας ελαφριές ή πικάντικες γεύσεις, που θα καθαρίσουν τον ουρανίσκο σας και θα σας βάλουν στον πειρασμό να ανοίξετε και το επόμενο μπουκάλι…

Μαλακά brownies σοκολάτας με κόκκινο κρασί, αχλάδια με σιρόπι από κόκκινο κρασί και βανίλια, μπισκοτίνο με μασκαρπόνε και λευκό κρασί, ζουμερά ροδάκινα στο φούρνο με λευκό κρασί και βανίλια!