Στο περιοδικό ΟΚ! Παραχώρησε συνέντευξη ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης και αποκάλυψε μερικές από τις εκπλήξεις που θα δούμε απόψε στην πρεμιέρα του J2US.

Ο ίδιος ανοίγει την καρδιά του και μιλά για όλες τις μεγάλες αλλαγές που έφερε για εκείνον το φετινό καλοκαίρι: έναν χωρισμό, έναν κύκλο που έκλεισε, φιλίες που δοκιμάστηκαν, νέα ξεκινήματα, αλλά και τη δύναμη που έχουν οι ομάδες όταν πραγματικά «αγκαλιάζουν« την ουσία της λέξης «ομάδα».

Έρχεται η ώρα να ανεβείς ξανά στη σκηνή του J2US. Το σόου του BBC που αναγέννησες, αναμόρφωσες και πέρσι έκανε φινάλε με μια τηλεοπτική στιγμή που έγραψε ιστορία, την πρώτη μουσική συνάντηση Βίσση – Βανδή. Με αυτό το «beat this» δεδομένο, πόσο εύκολο είναι να ξεπεράσεις φέτος τον εαυτό σου;
To φετινό Just The 2 Of Us δεν θα έχει καμία σχέση με ό,τι έχετε ξαναδεί. Δεν θέλω να αποκαλύψω πολλά, προτιμώ να κρατήσω τις εκπλήξεις μου, αλλά θα σου πω πως αυτή τη στιγμή δουλεύουν γύρω στα 220 άτομα στην παραγωγή, σχεδόν τα διπλάσια από πέρσι, για να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα αυτό που ετοιμάζουμε. Στήσαμε 750 τετραγωνικά led – είναι 750 τετραγωνικά οθόνες, για να καταλάβει και ο κόσμος, κι άλλα 250 τετραγωνικά πάτωμα touch screen. To πλατό είναι κάτι το πρωτόγνωρο όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Στην ομάδα μας έχει έρθει και ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο νέος καλλιτεχνικός μας διευθυντής, με τεράστια εμπειρία, και ετοιμάζουμε κάτι πολύ ξεχωριστό. Βέβαια, παραμένουμε η ίδια τρελο-παρέα που γνωρίσατε!

Με το χέρι στην καρδιά, κάθε φορά που πάω στο J2US δεν νιώθω πως πάω για δουλειά, αλλά πως πάω στο πάρτι μας. Το ίδιο και οι κριτές. Πάμε και περιμένουμε τους φίλους μας να περάσουμε καλά μαζί. Δεν με νοιάζει καθόλου αν θα τσαλακωθώ, αν θα φανώ χοντρός ή παράφωνος ή άγαρμπος, θέλω να είμαι αυθεντικός. Όταν είχα αποφασίσει να βγάλουμε ζωντανά το Just στο Open, κάποιοι συνεργάτες μου είχαν αγχωθεί αν θα τα βγάλω πέρα στο live ή αν θα εκτεθώ και ήθελαν να μείνουμε στην ασφάλεια του μοντάζ.

Όμως, εγώ λειτουργώ πολύ καλύτερα όταν είμαι αυθόρμητος, παρά όταν εγκλωβίζομαι σε έναν «ρόλο». Μου έχει λείψει αφάνταστα να συναντηθούμε όλοι μαζί, να τραγουδήσουμε, να γελάσουμε, να μοιράσω τα δώρα μου μέσα από το Instagram, να τουιτάρουμε. Περιμένω πώς και πώς την πρεμιέρα.

Έχουμε διαβάσει πολλά για τα ζευγάρια…
Φέτος έχει γίνει ένα από τα καλύτερα κάστινγκ που έχει γίνει ποτέ. Έχουμε πολύ δυνατές προσωπικότητες, οπότε θέλει υπομονή και κουράγιο το live! (Γελάει.) Καλεσμένος στην πρεμιέρα θα είναι ο Βασίλης Καρράς, που είναι για μένα το γούρι μου. Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα «Βασίλη, γύρισεεε», έχω πρεμιέρα και θα είναι άλφα άλφα!

Πέρσι και πρόπερσι στα backstage είχες αγαπημένες σου φίλες. Φέτος ποιον θα δούμε σε αυτό τον ρόλο; Μη μου πεις τον Τρύφωνα…
Του Τρύφωνα του έχω απαγορεύσει την είσοδο στο J2US, γιατί είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως, δύο χρόνια τώρα τόσες πρόβες και δεν κατάφερε να μάθει να τραγουδάει. Οπότε οι πόρτες του J2US είναι κλειστές! Υπήρχαν πολλές σκέψεις για το backstage, στην αρχή έλεγα να έχουμε κάθε φορά έναν guest και να λέμε κι ένα τραγουδάκι στο τέλος μαζί, μη χάσω εγώ! Τελικά θα έχω μαζί μου μια θεότητα, την Κατερίνα Στικούδη, που είναι 9 μηνών έγκυος και είναι το ίδιο τρελή με μένα. Μου είπε λοιπόν «Νίκο, θα έρθω και όταν γεννήσω θα λείψω δυο βδομάδες και μετά θα ξανάρθω!».
Ε, αυτές τις δύο εβδομάδες που θα λείψει ήδη σχεδιάζω τι θα σας κάνω για έκπληξη!