Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012. Στην απαρχή της οικονομικής κρίσης το πρώτο φύλλο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί για πρώτη φορά στα περίπτερα όλης της χώρας και προκαλεί σεισμό.

Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, η πρώτη εφημερίδα που πέρασε από το ιντερνετ στο χαρτί, τάραξε και συνεχίζει να ταράσσει τα νερά της ενημέρωσης.

Εδώ και εννέα χρόνια η μεγάλη αγαπημένη του Σαββάτου κυκλοφορεί με αποκλειστικότητες, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, αιχμηρά σχόλια, πλούσιο παρασκήνιο από την πολιτική επικαιρότητα και ασυναγώνιστες προσφορές.

Εννέα χρόνια χρόνια μετά η εφημερίδα που άλλαξε τον Σαββατιάτικο Τύπο συνεχίζει ακάθεκτη στη μεγάλη μάχη της ενημέρωσης, έχοντας κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους.

Πολλοί θα αναρωτιούνται ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας. Την απάντηση δίνει στην ανάρτησή του ο εκδότης της εφημερίδας, Γιάννης Κουρτάκης.

«Με την τρέλα, το μεράκι, την επιμονή και την σκληρή δουλειά καταφέραμε να κερδίσουμε το στοίχημα. Έτσι μετά από 9 χρόνια τα "Παραπολιτικά" αποτελούν ΣΥΝΗΘΕΙΑ», γράφει ο Γιάννης Κουρτάκης.

«Πως περνούν τόσο γρήγορα τα χρόνια. Σαν σήμερα πριν από 9 χρόνια κυκλοφόρησε στα περίπτερα το πρώτο φύλλο της εφημερίδας Παραπολιτικά. Ένα νέο έντυπο στην απαρχή της οικονομικής κρίσης. Τότε που όλα ήταν πιο δύσκολα και σίγουρα (εντελώς) διαφορετικά. Με την τρέλα, το μεράκι, την επιμονή και την σκληρή δουλειά καταφέραμε να κερδίσουμε το στοίχημα. Έτσι μετά από 9 χρόνια τα "Παραπολιτικά" αποτελούν ΣΥΝΗΘΕΙΑ. Σαν μην πέρασε ούτε μια μέρα, συνεχίζουμε όλοι όσοι πιστέψαμε πραγματικά σ' αυτό το μοναδικό ταξίδι», γράφει ο Γιάννης Κουρτάκης.