Οι νέες πρωταγωνίστριες ήρθαν για να µείνουν. Εντυπωσιακές στην εµφάνιση, αλλά και µε το ταλέντο να ρέει στις φλέβες τους, φιλοδοξούν να κερδίσουν την προσοχή µας. Και όχι άδικα, αφού στη νέα σεζόν, µε τη µυθοπλασία να επιστρέφει πιο δυνατά, τα πρόσωπα αυτά θα φωτίσουν τις οθόνες µας µε τις ερµηνείες τους. Ακολουθώντας -κάποιες από αυτές- τα χνάρια της οικογένειάς τους, είναι έτοιµες για ένα µεγάλο ταξίδι που θα κάνει το όνειρό τους πραγµατικότητα... Η αρχή είναι άλλωστε το ήµισυ του παντός. Και η δική τους αρχή, αν και δύσκολη, θα στεφθεί αναµφισβήτητα µε επιτυχία...

Ξεχώρισε

Η Αφροδίτη Λιάντου είναι η νέα πρωταγωνίστρια της σειράς «Η γη της ελιάς» του Ανδρέα Γεωργίου, που προβάλλεται από τη συχνότητα του Mega Κυριακή µε Πέµπτη στις 21.00. Πρόκειται για την ταλαντούχα κόρη της εξαιρετικής Ελληνίδας ηθοποιού Εβελίνας Παπούλια, που τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει µέσα από τις δουλειές της, οι οποίες σχετίζονται κυρίως µε το τραγούδι. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στον χώρο του performing art από πανεπιστήµιο του Λονδίνου και ασχολείται χρόνια µε την υποκριτική και το τραγούδι, στο οποίο έχει αδυναµία. Για την Αφροδίτη, η «Γη της ελιάς» δεν είναι η πρώτη της τηλεοπτική εµφάνιση. Λίγα χρόνια νωρίτερα είχε συµµετάσχει σε άλλη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, και ειδικότερα στο «Μπρούσκο», όπου πρωταγωνιστούσε η µητέρα της.

Στα γονίδια

Η Μαρία Βοσκοπούλου είναι η 20χρονη κόρη της Αντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, η οποία ακολουθεί τα χνάρια της µητέρας της στην υποκριτική. Η πανέµορφη Μαρία γεννήθηκε το 2001 και πριν από λίγο καιρό, στις 19 Ιουνίου, κλήθηκε να διαχειριστεί την απώλεια του πατέρα της -ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς-, χάνοντας τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Μαρία έχει την υποκριτική στα γονίδιά της. Μας πρωτοσυστήθηκε πέρσι στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά µας χρόνια». Υποδύθηκε την ανιψιά της πρωταγωνιστικής οικογένειας, ενώ φέτος θα τη βλέπουµε και στη σειρά «Καρτ ποστάλ», η οποία βασίζεται στο οµότιτλο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ. Η νεαρή ηθοποιός επέστρεψε στις επαγγελµατικές της υποχρεώσεις σχεδόν δύο µήνες µετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

Το μοντέλο

Ο «∆άσκαλος» αναµένεται να κάνει πρεµιέρα στο δεύτερο µισό της σεζόν, µε πρωταγωνίστρια τη νέα µούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που ακούει στο όνοµα Κλέλια Ανδριολάτου. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θα υποδυθεί έναν δάσκαλο µουσικής που ταξιδεύει σε ένα µικρό νησί στην εποχή της πανδηµίας προκειµένου να στήσει, από την αρχή, ένα φεστιβάλ µουσικής. Η Κλέλια Ανδριολάτου µάς συστήθηκε στα 19 της χρόνια µέσα από τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Μπρούσκο», που προβλήθηκε από τον ANT1 και τον ANT1 Κύπρου από τον Σεπτέµβριο του 2013 έως τον Ιούλιο του 2017. Από εκείνη τη στιγµή άλλαξε η ζωή της. Αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελµατικά µε την υποκριτική και να σπουδάσει στη ∆ραµατική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Η ηθοποιός είχε ξεκινήσει από την εφηβεία της τα πρώτα της βήµατα ως µοντέλο. Εκείνη που την ανακάλυψε ήταν η Έλενα Χριστοπούλου και κοντά της η Κλέλια διέγραψε µια πολύ επιτυχηµένη πορεία στο µόντελινγκ. Η ίδια βρέθηκε να σπουδάζει ∆ηµοσιογραφία στο αντίστοιχο τµήµα του Αριστοτέλειου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης µετά το σχολείο, ενώ παράλληλα πήγε στο Παρίσι για να συνεχίσει την καριέρα της ως µοντέλο.

Δυναμικά

Η Τζένη Καζάκου έχει παππού τον Κώστα Καζάκο, γιαγιά την αξέχαστη Τζένη Καρέζη και γονείς την ταλαντούχα και πανέµορφη Τάνια Τρύπη και τον επίσης ταλαντούχο Κωνσταντίνο Καζάκο. Ήταν λογικό λοιπόν να κληρονοµήσει οµορφιά και ταλέντο από τους γονείς και τους παππούδες της. Η µελαχρινή καλλονή κάνει δυναµική εκκίνηση στο Mega, στη νέα σειρά «Συµπέθεροι από τα Τίρανα». Είναι η Λίζα Νταλαούρα, µια πολύ γλυκιά κοπέλα, πολύ αθώα, υποχωρητική, διαλλακτική, αλλά και πολύ πεισµατάρα ταυτόχρονα. Είναι από µια νεόπλουτη οικογένεια της ελληνικής επαρχίας και θέλει να φύγει από τον στενό κλοιό της οικογένειας.

«Μελισσούλα»

Ένα κορίτσι ταλαντούχο θα κάνει την είσοδό του στις «Άγριες µέλισσες». Η Στέλλα Ψαρουδάκη θα υποδυθεί την κόρη του Αιµίλιου Χειλάκη, ενός πολύ σκοτεινού χαρακτήρα που θα ταράξει το ∆ιαφάνι. Αποφοίτησε από τη ∆ραµατική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, καθώς και από το τµήµα Μέσων Μαζικής Ενηµέρωσης και Επικοινωνίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών. ∆είγµα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις «Ενας ήρωας του καιρού µας (2018)», «Μακµπέθ (2020)» και άλλα.