Με γέλια, δάκρυα, τσιφτετέλια, ευτράπελα, καυτές ατάκες και πολύ κέφι συνεχίστηκε το GNTM. Οι υποψήφιοι έβαλαν τα δυνατά τους ώστε να προκριθούν στην επόμενη φάση ενώ από την πλευρά τους οι κριτές δεν έκρυψαν τη χαρά τους για όσα... περνούσαν μπροστά απ’ τα μάτια τους!

Το επεισόδιο άρχισε με τις κρυφές, πλην όμως αποκαλυπτικές, συζητήσεις των κριτών στα backstage των γυρισμάτων.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Άννα με τα 9 αδέλφια

Η πρώτη που είδαμε ήταν η 18χρονη Άννα η οποία πέρασε στην επόμενη φάση με τέσσερις θετικές απαντήσεις. Μάλιστα, λίγο πριν φύγει από το πλατό είπε πως έχει άλλα 9 αδέλφια.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο Ηλίας και η πρώην κοπέλα του

Η Ηλίας είναι από τη Χαλκιδική και το τελευταίο διάστημα ασχολείται με αγροτικές εργασίες και συγκεκριμένα με ελιές. Ο 25χρονος αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο modelling, μιας και όπως είπε, είχε συνοδεύσει την πρώην κοπέλα του σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Σε κάποιο απ’ αυτά η υπεύθυνη του είχε προτείνει να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας.
Ο ίδιος κατάφερε να αποσπάσει τρεις θετικές απαντήσεις και… πέρασε στην επόμενη φάση!

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Κατερίνα και η βοήθεια από τον Αθανασόπουλο

Η επόμενη υποψήφια ήταν η Κατερίνα, η οποία είχε εμφανές άγχος κατά την αναμονή της για την audition, εξ ου και ζήτησε βοήθεια από τον Ανδρέα Αθανασόπουλο. Τελικά όμως δεν κατάφερε να περάσει…

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Αγάπη από την Κούβα

Από τα κορίτσια που εντυπωσίασαν τους κριτές ήταν η Αγάπη Μπρουκς η οποία μάλιστα άφησε για λίγο στην άκρη το βόλεϊ και πήγε στις auditions του GNTM 4. H Αγάπη με καταγωγή από την Κούβα «μαγνήτισε» τους κριτές με την εξωτική της ομορφιά από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο πλατό. Έτσι κατέκτησε τα τέσσερα "ναι".

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο Αντώνης και η «καυτή» του ατάκα για το GNTM

Ο επόμενος υποψήφιος ήταν ο Αντώνης, ετών 30. Ο ίδιος είναι επαγγελματίας μοντέλο και δουλεύει στον χώρο εδώ και μερικά χρόνια. Δεν κατάφερε όμως να εγκριθεί. Μάλιστα, αυτό που εκνεύρισε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν ότι ο Αντώνης αποκάλεσε το GNTM παιχνίδι και όχι διαγωνισμό.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η plus size Μαρίτα

Η Mαρίτα είναι 22 χρόνων, είναι plus size model και η καταγωγή της είναι από την Κύπρο. Άρεσε στους κριτές που της χάρισαν 4 ναι.

Δείτε τo σχετικό βίντεο

Πέρασε ο Ναπολέοντας

Ο Ναπολέοντας είναι 21 ετών και πήγε στο GNTM για να διεκδικήσει μία θέση στον διαγωνισμό! Και τα κατάφερε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ξέσπασε σε κλάματα η Εμμανουέλα

Η Εμμανουέλα μπορεί να διέθετε ένα καλλίγραμμο κορμί αλλά δεν εντυπωσίασε τους κριτές. Μόλις πήρε τέσσερα «όχι» έβαλε τα κλάματα και εξήγησε στους κριτές ότι έχει περάσει νευρική ανορεξία. Την ώρα που η Εμμανουέλα αποχωρούσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί τη φώναξε πίσω για να της ανακοινώσει ότι της δίνει τη Wild Card της.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πέρασε ο Θάνος

Ο Θάνος έχει τσιγγάνικη καταγωγή και εκτός από το κορμί του «επιστράτευσε» και τις χορευτικές του ικανότητες για να πείσει τους κριτές. Πέρασε στην επόμενη φάση με τρία «ναι» και ένα «όχι» από τον Δημήτρη Σκουλό. O Θάνος είναι Αθηναίος και είναι 25 ετών.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Για το τέλος οι κριτές κράτησαν τα καλύτερο αφού το έριξαν στο... τσιφτετέλι.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο