Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε πρεμιέρα με τη νέα μαγειρική εκπομπή στον ΣΚΑΪ «Κάτι Ξανψήνεται» και οι πρώτοι που της έκαναν ποδαρικό είναι πέντε πρώην παίκτες του Survivor

Μάλιστα ο πρώτος που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του για να υποδεχτεί την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και να μαγειρέψει για τους καλεσμένους του ήταν ο ζαχαροπλάστης του Survivor. Για την ακρίβεια όλη η εβδομάδα θα έχει άρωμα Survivor αφού και οι υπόλοιποι παίκτες είναι από το παιχνίδι.

Να θυμίσουμε ότι στο Κάτι ξαναψήνεται πέντε παίκτες μαγειρεύουν -ένας κάθε μέρα- και το καλύτερο μενού παίρνει και το έπαθλο της εβδομάδας.

Αυτή την εβδομάδα, το έπαθλο θα δοθεί για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για φιλοζωικό οργανισμό προκειμένου να σωθούν αθώα ζωάκια.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος λοιπόν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και αμέσως έβαλε ποδιά και άρχισε τα μαγειρέματα, ξεκινώντας μάλιστα με την ειδικότητά του, το γλυκό.

Την ώρα πάντως που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του για να υποδεχτεί την Κωνσταντίνα της είπε φοβερή ατάκα:

«Πόσο όμορφη είσαι δεν το περίμενα» είπε ο Κώστας για να λάβει αμέσως την απάντηση από την Κωνσταντίνα: «Δεν το περίμενες; Δεν έβλεπες την εκπομπή εγώ σε σε έβλεπα στο Survivor».