Το MEGA, τη φετινή σεζόν, έχει επιστρέψει δυναμικά και έχει δημιουργήσει ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα για όλα τα γούστα. Έτσι από σήμερα  Σάββατο έρχεται με μια νέα πρεμιέρα. Ο λόγος για την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου.

 Με την επιλογή της Σίσσυς Χρηστίδου συγκεκριμένα στο δυναμικό του, έρχεται να παρουσιάσει μία νέα πρόταση και στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου, μια ζώνη που ανοίγει για πρώτη φορά στο Μεγάλο Κανάλι.

 Από αυτό το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50 το πρωί, η Σίσσυ Χρηστίδου θα καλημερίζει τους τηλεθεατές του Mega κρατώντας το τιμόνι της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!».

Επικοινωνιακή, ζεστή, αυθεντική και αυθόρμητη, η Σίσσυ Χρηστίδου έχει καταφέρει όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας, από το ξεκίνημά της στην τηλεόραση της Θεσσαλονίκης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, μέχρι σήμερα, να δημιουργήσει μία ουσιαστική και ξεχωριστή σχέση με τους τηλεθεατές, διατηρώντας στο ακέραιο την θετική της προσέγγιση στα θέματα που απασχολούν την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια βλέπει πάντα την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και ό,τι συμβεί…«Χαμογελά και πάλι!».  

Μαζί της η πιο κεφάτη και ενημερωμένη παρέα που ξέρει τι σημαίνει ψυχαγωγία και υπόσχεται ότι θα ομορφύνει τα Σαββατοκύριακά μας. 

Ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ελένη Βουλγαράκη... Μια παρέα που έχει ως αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα τη χημεία της αντιμετωπίζοντας με αισιοδοξία, τα σημαντικά αλλά και τα πιο «ανέμελα».

Με θετική διάθεση, αληθινό χαμόγελο και χιούμορ σχολιάζουν όσα συμβαίνουν γύρω μας και απασχολούν την καθημερινότητά μας, αποκαλύπτουν το προσκήνιο αλλά και το τηλεοπτικό παρασκήνιο, αναδεικνύουν τους πρωταγωνιστές των ημερών και μοιράζονται με αγαπημένους καλεσμένους ξεχωριστές στιγμές. 

Την παρέα της εκπομπής συμπληρώνει και ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος , ο οποίος θα βρίσκεται στην κουζίνα του …«Χαμογέλα και πάλι!», όπου θα ετοιμάζει γευστικές επιλογές και θα αποκαλύπτει μυστικά της κουζίνας.

Και το Σαββατοκύριακο δίνουμε ραντεβού στο MEGA. 


*Από το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά που κυκλοφορεί σήμερα 11/9