Ο Αλέξης Παππάς είναι ο νέος mr Bachelor που αναμένεται να ταλαιπωρήσει τις συμμετέχουσες του ριάλιτι «The Bachelor 2», που την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

Η εκπομπή «Happy Day» παρουσίασε για πρώτη φορά μερικά από τα κορίτσια που βρίσκονται ήδη στην βίλα του «The Bachelor 2» διεκδικώντας τον Αλέξη Παππά.

Η Αθηνά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη. Έρχεται από την Αμερική αποφασισμένη να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά. Θέλει να παντρευτεί, ενώ θέλει ο σύντροφός της να ξέρει να χορεύει ζεϊμπέκικο και νησιώτικο

Η Άννα είναι 19 ετών, ιδιωτική υπάλληλος, έχει τρέλα με το ποδόσφαιρο. Η ίδια υποστηρίζει ότι έχει πολύ χιούμορ και είναι αυθόρμητη. Δεν αντέχει το ψέμα και την ειρωνεία.

Η Βαλέρια είναι 28 και είναι συγγραφέας. Μπαίνει στο «The Bachelor 2» για να ζήσει έναν κινηματογραφικό έρωτα, γεμάτο συναισθήματα. Η Ιζαμπέλλα είναι 30 ετών, είναι τραγουδίστρια και έρχεται από τη Θεσσαλονίκη. Έχει στα χέρια της τρεις τίτλους από διαγωνισμούς ομορφιάς. Η Ιζαμπέλλα δηλώνει πως έχει βαρεθεί τα ανούσια ραντεβού αλλά και την αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου.

Τέλος η 28χρονη Έλενα έρχεται από την Κύπρο προκειμένου να ζήσει το απόλυτο ταξίδι της αγάπης. Πιστεύει με τον τρόπο της και τον χαρακτήρα της, θα κάνει τον Bachelor δικό της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: