Τη Δευτέρα ξεκινά και επίσημα το νέο πρόγραμμα του MEGA, με τους συντελεστές των εκπομπών «MEGA Καλημέρα» και «Πάμε Δανάη!» να είναι πανέτοιμοι να σας καλημερίσουν.

Από νωρίς το πρωί το MEGA πλημμυρίζει ψυχαγωγία, ενημέρωση, σχολιασμό και πολλή θετική ενέργεια.

«MEGA Καλημέρα» από την Ελεονώρα Μελέτη

Από αύριο, Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 07:50, η Ελεονώρα Μελέτη θα μας λέει, καθημερινά, μια… «MEGA Καλημέρα».

Αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στην ελληνική και διεθνή showbiz και όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο συνδυάζονται με την τρέχουσα επικαιρότητα, σε ένα πλήρως ενημερωμένο μαγκαζίνο.

Μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη σε «MEGA » κέφι θα είναι ο Κώστας Τσουρός, ενώ την παρέα συμπληρώνουν ο Θανάσης Πάτρας και η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Επιστρέφει ανανεωμένο το «Πάμε Δανάη!»

Το «Πάμε Δανάη!» επιστρέφει ανανεωμένο από αύριο, Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 10:50, για δεύτερη συνεχή χρόνια, στο MEGA.

Η Δανάη Μπάρκα, το κορίτσι που άφησε το δικό του στίγμα στην πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές, καθημερινά, σε νέα ώρα και με ολοκαίνουργια παρέα.

Η Δανάη θα έχει δίπλα της τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Γιώργο Κρικοριάν. Η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις, ενώ στην κουζίνα θα βρίσκεται ο σεφ, Τίμος Ζαχαράτος.

Η εκπομπή επιφυλάσσει πρωτότυπες στήλες, ανθρώπινες ιστορίες που θα συγκινήσουν και οδοιπορικά σε όλη την Ελλάδα. Ακόμα, στο «Πάμε Δανάη!» θα δείτε πλούσιο υλικό και αποκλειστικές πληροφορίες από τις νέες, πολυαναμενόμενες σειρές του MEGA.

Αυτή τη χρονιά ετοιμαστείτε για ένα… «MEGA» πρόγραμμα!