Συνεχίζονται οι πρεμιέρες στο Μεγάλο Κανάλι και τη Δευτέρα ξεκινά η πρωινή ψυχαγωγία του σταθμού με δύο εκπομπές που θα συζητηθούν. Από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 07.50, η Ελεονώρα Μελέτη θα μας λέει, καθημερινά, μια «Mega Καλημέρα». Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έρχεται στην πρωινή ζώνη του Mega με την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στην ελληνική και διεθνή showbiz, τεκμηριωμένες απόψεις, καίρια σχόλια και όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο συνδυάζονται με την τρέχουσα επικαιρότητα, σε ένα πλήρως ενημερωμένο μαγκαζίνο. Από την εκπομπή δεν θα λείπουν θέματα της καθημερινότητας, προτάσεις μαγειρικής και ενότητες για όλη την οικογένεια. Μαζί της θα είναι ο Κώστας Τσουρός. Την παρέα συμπληρώνουν ο Θανάσης Πάτρας και η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Λίγο πριν την πρεμιέρα η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει στα parapolitika.gr: «Είμαι ενθουσιασμένη για το νέο αυτό ξεκίνημα! Πολύ χαρούμενη που είμαι μέρος ενός μεγαλύτερου οράματος που θέλει το MEGA να είναι πάντα ένα μεγάλο κανάλι! Όλοι στην ομάδα της εκπομπής ερχόμαστε με όρεξη και κέφι, να διεκδικήσουμε μια θέση στα πρωινά των τηλεθεατών!».