Συνεχίζονται οι πρεμιέρες στο Μεγάλο Κανάλι και τη Δευτέρα ξεκινά η πρωινή ψυχαγωγία του σταθμού με δύο εκπομπές που θα συζητηθούν. Από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 07.50, η Ελεονώρα Μελέτη θα μας λέει, καθημερινά, μια «Mega Καλημέρα». Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έρχεται στην πρωινή ζώνη του Mega με την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στην ελληνική και διεθνή showbiz, τεκμηριωμένες απόψεις, καίρια σχόλια και όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο συνδυάζονται με την τρέχουσα επικαιρότητα, σε ένα πλήρως ενημερωμένο μαγκαζίνο. Από την εκπομπή δεν θα λείπουν θέματα της καθημερινότητας, προτάσεις μαγειρικής και ενότητες για όλη την οικογένεια. Μαζί της θα είναι ο Κώστας Τσουρός. Την παρέα συμπληρώνουν ο Θανάσης Πάτρας και η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η σκυτάλη στη Δανάη Μπάρκα

Η σκυτάλη περνάει στις 10.50 στη Δανάη Μπάρκα και sτο «Πάμε Δανάη!» το οποίο επιστρέφει ανανεωμένο για δεύτερη συνεχή χρόνια στο Μεγάλο Κανάλι.

Η Δανάη Μπάρκα, το κορίτσι που άφησε το δικό του στίγμα στην πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές, καθημερινά, σε νέα ώρα και με ολοκαίνουργια παρέα, αλλά πάντα με την ίδια αισιόδοξη διάθεση και την ίδια θετική ενέργεια.

Η εκπομπή επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις: πρωτότυπες στήλες και ρεπορτάζ που θα συζητηθούν, συνεντεύξεις, αστεία βίντεο, ανθρώπινες ιστορίες που θα συγκινήσουν και οδοιπορικά σε όλη την Ελλάδα. Ακόμα, στο «Πάμε Δανάη!» θα δείτε πλούσιο υλικό και αποκλειστικές πληροφορίες από τις νέες, πολυαναμενόμενες σειρές του Mega.

Στο καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές, η Δανάη θα έχει δίπλα της την πιο κεφάτη παρέα – τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Γιώργο Κρικοριάν. Η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις, ενώ στην κουζίνα θα βρίσκεται ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος. Σύμφωνα με πληροφορίες της «ON Time», και για τις πρεμιέρες των δύο εκπομπών ετοιμάζονται πολλές εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time