Στις 8 Σεπτεμβρίου ξεκινά η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, έναν χρόνο μετά την τελευταία της τηλεοπτική εκπομπή από τη συχνότητα του Alpha. Στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον μεγάλο κανάλι, η παρουσιάστρια ήταν πολύ χαμογελαστή, ευδιάθετη και χαλαρή.

Για τη συνάντησή της με τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ επέλεξε ένα σκούρο μπλε shirt dress το οποίο συνδύασε με flat σανδάλια με τρουκς και τσάντα σε ταμπά χρώμα. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε χαλαρές μπούκλες και το μακιγιάζ της διακριτικό.



Η παρουσιάστρια μίλησε με όσους παρευρέθηκαν στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους για τα σχέδιά της, το περιεχόμενο της εκπομπής της, αλλά και τους νέους της συνεργάτες. Από φέτος και για τα επόμενα τρία χρόνια θα ανήκει στο δυναμικό του Mega, το κανάλι από το οποίο ξεκίνησε την καριέρα της και για αυτή τη συγκυρία δήλωσε:



«Όταν ξεκινούσα την τηλεόραση, τα μόνα που θυμάμαι έντονα ήταν γέλια και ανεμελιά. Ευθύνες μηδέν. Οι άλλοι είχαν την ευθύνη που έπρεπε ουσιαστικά να με βοηθήσουν να μάθω να περπατάω σε ένα καινούριο περιβάλλον τελείως άγνωστο για μένα».



Οι αποκαλύψεις για την εκπομπή
H εκπομπή της, όπως έχει γίνει γνωστό, θα έχει τίτλο «Ελένη» και θα ξεκινά στις 14:50. Θα την πλαισιώνουν οι: Δημήτρης Ουγγαρέζος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Γιάννης Μούτσος. Από την εκδήλωση απουσίαζε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στο Φεστιβάλ Βενετίας, όπως αποκάλυψε η ίδια η Ελένη Μενεγάκη. Πρώτη καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής θα είναι Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ η αυτό που θέλει η παρουσιάστρια για αυτή τη χρονιά είναι να μοιράσει χαρά και χαμόγελα.



Για την επιστροφή της, έπειτα από έναν χρόνο απουσίας, είπε:
«Ξεκουράστηκα και ξεκινάω με όρεξη», ενώ αποκάλυψε πως ο μόνος άνθρωπος που ήξερε σίγουρα ότι θα βρίσκεται δίπλα της ήταν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Οι δύο γυναίκες είχαν συνεργαστεί και στον Alpha και όπως φάνηκε η χημεία μεταξύ τους ήταν πολύ καλή.

Φυσικά, το event σχολίασε και η ίδια η Ελένη Μενεγάκη στα social media, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki


Στη λεζάντα έγραψε: «Ήταν ένα υπέροχο απόγευμα στον Βοτανικό κήπο ! Μαζί με τους συνεργάτες μου @elianoula , @d_ougarezos, @savas_poumpouras και @ymoutsos (ο @theodorekoutsogiannopoulos είναι στο φεστιβάλ Βενετίας) μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ! Σας ευχαριστώ και πραγματικά χάρηκα πολύ που ξανά βρεθήκαμε».