Με νέα και άκρως ανανεωμένη ομάδα ετοιμάζεται να επιστρέψει η Δανάη Μπάρκα στις τηλεοπτικές μας οθόνες τις επόμενες ημέρες.

Η νεαρή ηθοποιός που την περασμένη σεζόν δοκίμασε για πρώτη φορά τις δυνάμεις της σε ρόλο παρουσιάστριας επιστρέφει και πάλι μέσα από τη συχνότητα του Mega και το Πάμε ΔανάηΜια από τις αλλαγές στα πρόσωπα που θα δούμε στην ομάδα της είναι και ο σεφ της εκπομπής αφού στη θέση του Απόστολου Ρουβά θα βρίσκεται ένας άλλος γοητευτικός νεαρός. Ο λόγος για τον Τίμο Ζαχαράτο.

Μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα θέλοντας να τον καλωσορίσει στην ομάδα της δημοσίευσε στον λογαριασμό της εκπομπής στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: “Και από εδώ ο ΣΕΦ ΜΑΣ , ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ! @__timaros__ όνομα και πράγμα”.




Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pame Danai (@pamedanai)















Όπως έχει γίνει γνωστό το Πάμε Δανάη» επιστρέφει στις 11 Σεπτεμβρίου και θα ξεκινάει στις 11 το πρωί, παίρνοντας τη σκυτάλη από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μαζί με την Δανάη θα βρίσκονται ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος συνεχίζει κανονικά στην πρωινή εκπομπή, ενώ προστίθενται στην παρέα η Δέσποινα Καμπούρη αλλά και ο Γιώργος Κρικοριάν.

Το  μεσημέρι της Τετάρτης, δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του “Πάμε Δανάη”, η πρώτη φωτογραφία της ανανεωμένης ομάδας που θα έχει στο πλευρό της φέτος η Δανάη Μπάρκα.

«Ο νέος, ο νέος, ο νέος είναι ωραίος, μα πάντα ευτυχώς ο παλιός είναι αλλιώς. Συναντηθήκαμε και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pame Danai (@pamedanai)