Η Δανάη Μπάρκα επιστρέφει στην οθόνη του MEGA με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και όπως η ίδια δείχνει στο προφίλ της στο Instagram, ανυπομονεί για να αρχίσει και πάλι να μας λέει καλημέρα.

Η παρουσιάστρια σε story που ανέβασε πριν από λίγο μετέφερε στο κοινό την χαρά της και παράλληλα ανακοίνωσε την νέα ομάδα της. Ονόματα που γνωρίζαμε ήδη και κάποια που αποτελούν έκπληξη θα πλαισιώνουν την Δανάη, χωρίς ωστόσο να έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις.

«Μετά από ένα δύσκολο και απρόβλεπτο καλοκαίρι, θα είμαστε τον χειμώνα μαζί να τον περάσουμε με χαμόγελο, αλήθεια, ταξίδια και χαρά. Με καλή παρέ, όλα είναι ευκολότερα…» έγραψε η Δανάη Μπάρκα στην ανάρτησή της.

Δαναη_Μπαρκα

Ποιοι θα είναι στην παρέα της

Ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη, ο Γιώργος Κρικοριάν, η Δήμητρα Παλούδη και η Ντορέλλα Μπαμπαλού είναι εκείνοι που έχει ταγκάρει η Δανάη Μπάρκα στο story της.

Ο δημοσιογράφος ήταν και πέρυσι σημαντικό μέλος της ομάδας του πρωινού του MEGA και έδωσε το στίγμα τόσο με τα θέματα που παρουσίαζε, όσο και με καλλιτεχνικό του ρεπορτάζ.
Ο Άρης Καβατζίκης με την πολυετή του πείρα σε έντυπα μέσα αλλά και τηλεοπτικές εκπομπές είναι ο κατάλληλος συνοδοιπόρος της Μπάρκα σε μια εκπομπή με έντονο κοινωνικό αντίκτυπο.


H Δανάη Μπάρκα είχε ήδη ανακοινώσει την «είσοδο» της Δέσποινας Καμπούρη στην εκπομπή.

«Χρόνια πολλά, καλά, ευτυχισμένα, δημιουργικά όμορφή μου (μέσα κι έξω) Δέσποινα. Οι αγκαλιές σε λίγες μέρες στο πλατό», είχε γράψει η Δανάη Μπάρκα φανερά χαρούμενη για την επερχόμενη συνεργασία της με την Δέσποινα Καμπούρη.



Ο δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στη «Φώλια των Κου Κου» δίπλα στον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου.
Ο Γιώργος Κρικοριάν «ειδικεύεται» σε ριάλιτι και θέματα τηλεοπτικά και όπως φαίνεται θα αναλάβει το κομμάτι της εκπομής που αφορά στον σχολιασμό τέτοιων θεμάτων.


Insta
Η Δήμητρα Παλούδη εργαζόταν για έξι χρόνια στην εκπομπή Happy Day σαν βοηθός αρχισυντάκτη δίπλα στην Μαίρη Παπαλέξη. Η ίδια είχε ενημερώσει για την αποχώρησή της από την εκπομπή με ένα story.
Την τηλεοπτική σεζόν που μας πέρασε η Δήμητρα Παλούδη ήταν αρχισυντάκτρια της εκπομπής Love it! με την Ιωάννα Μαλέσκου.

H Ντορέλλα Μπαμπαλού εργαζόταν και αυτή στην εκπομπή Happy Day και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα θα συνεχίσει μαζί της στο πρωινό.