Mέσα από τη συχνότητα του Alpha θα απολαμβάνουμε τη νέα σεζόν το «J2US» πάντα με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Η τετράδα της κριτικής επιτροπής θα παραμείνει ίδια, όπως τη γνωρίσαμε, αποτελούμενη από τους Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή, Μαρία Μπακοδήμου και Βίκυ Σταυροπούλου.


Όσον αφορά τα ονόματα που θα συμμετέχουν μπορεί να ακούγονται αρκετά αλλά λίγα από αυτά έχουν πραγματικά κλείσει. Μετά τη μουσική τριάδα, Θέμης Αδαμαντίδης, Θοδωρής Φέρρης και Θάνος Πετρέλης, έρχονται δύο έντονες γυναικείες προσωπικότητες να προστεθούν στο φιλανθρωπικό show.


O λόγος για τη Super Κική και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που θα ανέβουν στη σκηνή του «J2US». Τη Super Κική, κατά κόσμον Κυριακή Λιτσάκη, τη γνωρίσαμε ως μία από τις «Σφήκες» στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Νωρίτερα ήταν ευρέως γνωστή στο χώρο των social media, όπου σχολιάζει με καυστικότητα και χιούμορ όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.


Η έτερη παρουσία ακούει στο όνομα Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και σίγουρα μόνο απαρατήρητη δεν περνάει. Έκανε την εμφάνισή της αρχικά μέσα από το «My Style Rocks» ενώ πρόσφατα την είδαμε στη «Φάρμα» του ANT1. Μπορεί στο ρόλο της αγρότισσας να μην είχε ιδιαίτερη επιτυχία, αλλά οι περισσότεροι θυμούνται την παρουσία της εκεί!


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 6 Αυγούστου