Το πρωί της Παρασκευής, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε με έμμεσο τρόπο στην αιχμηρή ανάρτηση που έκανε για το Καλοκαίρι #not η Ναταλία Γερμανού πριν μερικές μέρες.

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη

«Εσείς που είστε μητέρες και θέλετε καριέρα στην τηλεόραση, να το προσθέτετε στο βιογραφικό σας. Σύμφωνα με το #kalokairiNot «η τάδε είναι εξαιρετική για τη θέση στο πάνελ διότι είναι μανούλα» Δεν είναι λοιπόν το δώρο ζωής και η ιερή αφοσίωση που πίστευα εγώ. Είναι bio bonus».

O Λάμπρος Κωνσταντάρας είχε σχολίασει στην εν λόγω ανάρτηση: «Πρώτη φορά ακούστηκε πως στα πάνελ οι άνθρωποι έχουν ρόλους και ιδιότητες; Και στα βιογραφικά σε όλες τις δουλειές ζητούν οικογενειακή κατάσταση και μάλιστα πληρώνουν και ανάλογα. Παράλογο;».

Το on air σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την Ναταλία Γερμανού

Την ώρα που η ομάδα σχολίαζε ένα θέμα για τη Μαντώ Γαστεράτου και τον γιο της, μετά τον χαρακτηρισμό «μανούλα», ο δημοσιογράφος έσπευσε να πει: «Μην το λέτε και πολύ ότι είναι μανούλα , γιατί μπορεί να μας πει κανείς ότι τη διακρίνουμε. Είναι ΚΑΙ μανούλα. Το λέω γιατί υπάρχουν και παρεξηγήσεις ρε παιδάκι μου».