Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε σήμερα για το «Happy Day», με την κεντρική παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της να παίζουν μπουγέλο έξω από το πλατό και να το διασκεδάζουν.

Ήταν, άλλωστε, μια δύσκολη χρονιά, την οποία έκλεισαν με πολύ όμορφο και δροσερό τρόπο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξη στην εκπομπή του Alpha.

«Ευχαρίστησα έναν προς έναν όλους τους συνεργάτες αυτής της εκπομπής και αυτό είναι κάτι που νιώθω ότι χρωστάω γιατί όπως σας έχω πει πάρα πολλές φορές η τηλεόραση είναι μια ομαδική δουλειά.

Και είμαι από τους ανθρώπους που το ξέρουν γιατί πριν γίνω κεντρική παρουσιάστρια έχω υπηρετήσει εκπομπές και δουλειές και πιστεύω πολύ στο σύνολο και σε αυτό το αποτέλεσμα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Όπως πιστεύω πολύ και στο πρόσταγμα που δίνει ο αρχισυντάκτης και γι’ αυτό οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αρχισυντάκτρια μας, τη Μαίρη Παλιαλέξη.

Κυρίως, όμως, θέλω να ευχαριστήσω εσάς γιατί σε μια δύσκολη χρονιά με κοροναϊό μας επιλέξατε και ήμασταν η πρώτη επιλογή σας στη ζώνη προβολής μας.

Και αυτό είναι το μεγάλο μας παράσημο.

Σας αγαπάμε πολύ, καλό καλοκαίρι», πρόσθεσε επίσης η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ξεκίνησε το μπουγέλομα.

Μετά το μπουγέλο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πιο βρεγμένη από ποτέ, πήρε ξανά το μικρόφωνο και είπε: «Εύχομαι πραγματικά να βρείτε κι εσείς την ευκαιρία να το διασκεδάσετε όπως εμείς γιατί ήταν μια δύσκολη χρονιά και το είχαμε πάρα πολύ ανάγκη να ξεφύγουμε και να εκτονωθούμε και να περάσουμε ωραία.

Καλό καλοκαίρι, σας αγαπάμε πολύ, να περάσετε όμορφα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: