Τα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν το Διαφάνι προτρέπουν τον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο να πάρουν μεγάλες αποφάσεις για τη ζωή και το μέλλον τους…

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Σοφίας Τσίρκα στο «My Tv», τα δυο αδέρφια θα είναι πιο ενωμένα από ποτέ. Ο τρίτος κύκλος θα τους βρει σαν μια γροθιά να προσπαθήσουν να αφήσουν στο παρελθόν τις άσχημες πράξεις, αλλά και τον πόλεμο που υπήρχε μεταξύ τους.

Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής αποφασίζουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση στην Λάρισα. Τα δυο αδέρφια κάνουν μια νέα αρχή θέλοντας να στήσουν ένα νυχτερινό μαγαζί. Δουλεύουν πολύ και προσπαθούν να το χτίσουν όπως το έχουν ονειρευτεί. Αν και θα συναντήσουν αρκετές δυσκολίες, έχουν πια ο ένας τον άλλον και για πρώτη φορά θα τους δούμε ενωμένους.

Η μπουάτ τους θα ανοίξει για τον κόσμο και νέοι ορίζοντες και όνειρα θα ξεπροβάλλουν για τα παιδιά των Σεβαστών, που πια έχουν αποποιηθεί τη θαλπωρή της οικογένειας τους. Ωστόσο, θα αντιμετωπίσουν και αρκετές δύσκολες στιγμές. Η Χούντα και η επιβολή των αξιών της δεν θα τους αφήσει ανεπηρέαστους.

Όσα θα συμβούν στο Διαφάνι με τους ανθρώπους που θα σταλούν στην εξορία θα τρομοκρατήσουν τόσο τον Νικηφόρο όσο και τον Κωνσταντή. Εκτός των άλλων, ανησυχούν και για τη Δρόσω και την Ασημίνα. Κανένας από τους δύο δεν έχει ξεχάσει, ούτε ξεπεράσει τις αδελφές Σταμίρη. Νοιάζονται για εκείνες και μαθαίνοντας για την εμφάνιση και τον χαρακτήρα του Ακύλα Μεγαρίτη θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να τις προστατεύσουν.