Έπειτα από περισσότερους από 6 μήνες, το Survivor 4 πλησιάζει στο μεγάλο φινάλε έπειτα από 6 μήνες. Ενας μόνο παίκτης μπορεί να κρατήσει το τρόπαιο του νικητή στο πιο απαιτητικό και δύσκολο ριάλιτι επιβίωσης μέχρι σήμερα.

Έπειτα από περισσότερους από 3.400 αγώνες, 108 διαφορετικές πίστες και 90 έπαθλα, το Survivor 4 ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα. Τώρα πια, η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο επί ελληνικού εδάφους, με τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό του Survivor 4 να πραγματοποιούνται στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι, στις 4 και 5 Ιουλίου, αντίστοιχα.

Οι 4 φιναλίστ του Survivor 4

Ο Γιώργος Λιανός θα υποδεχτεί τους τέσσερις φιναλίστ του Survivor 4 που θα έρθουν στην Ελλάδα για τον επίλογο του ριάλιτι επιβίωσης. Έπειτα από πολλούς μήνες, θα έχουν κοντά τους αγαπημένους συγγενείς, αλλά και όλους τους παίκτες με τους οποίους συμβίωσαν στον Άγιο Δομίνικο. Ή περίπου όλους, αφού όπως έγινε γνωστό ο Αλέξης Παππάς ζήτησε και πήρε «απαλλαγή» από την παρουσία του στον τελικό του Survivor 4.

Στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου θα θυμηθούμε ξανά, μαζί με τους παίκτες, τις πιο συγκινητικές στιγμές της διαδρομής τους, τις δυσκολίες, τις χαρές, τις επιτυχίες και τα μεγάλα έπαθλα! Οι τραγουδιστές που βρέθηκαν στο Survivor 4, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλίδης και Τριαντάφυλλος θα αναλάβουν να μας διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν την ένταση των τελευταίων στιγμών του Survivor, με τα τραγούδια τους.

Τέσσερις παίκτες διεκδικούν τα δύο, πολυπόθητα, εισιτήρια για τον τελικό, στον ημιτελικό του Survivor 4 το βράδυ της Κυριακής. Αναμνήσεις, συζητήσεις και παιχνίδια μπλέκονται γλυκά προσφέροντας γέλιo αλλά και συγκίνηση.

Οι δύο παίκτες που στα αγωνίσματα της προηγούμενης εβδομάδας βρέθηκαν στην τρίτη και τέταρτη θέση της κατάταξης τέθηκαν ήδη από την Τετάρτη στην ψηφοφορία του κοινού. Ποιους θα στηρίξουν οι τηλεθεατές περνώντας τους στον τελικό;




Από τους τρεις φιναλίστ του Survivor 4, μόνο δύο μπορούν να βρεθούν αντιμέτωποι με το έπαθλο. Το ταξίδι του Survivor 4 ολοκληρώνεται με πολλές εκπλήξεις και ένα συναρπαστικό live το βράδυ της Δευτέρας. Δύο παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Μόνο ένας μπορεί να είναι ο νικητής. Ποιον θα επιλέξει το τηλεοπτικό κοινό;