Αύριο, Σάββατο 26 Ιουνίου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας! 

Διαβάστε:

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Ψηφιακό βιβλιάριο υγείας στο κινητό

  • Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, σε συνέντευξή του στα «Π», παρουσιάζει όλο τον προγραμματισμό
  • Σε μία εφαρμογή του τηλεφώνου μας θα βρίσκεται συγκεντρωμένο όλο το ιατρικό ιστορικό μας
  • Μέσω αυτής θα γίνονται οι συνταγογραφήσεις, θα εκδίδονται τα πιστοποιητικά και όχι μόνο
  • Περίπου 700.000 πιστοποιητικά έχουν ήδη εκδοθεί

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά

13 ερωτήσεις – απαντήσεις που ρίχνουν νέο φως...

Στοιχεία και εξελίξεις που αλλάζουν τα δεδομένα, πρόσωπα που φωτίζονται και πτυχές που αναδεικνύουν το δράμα της Καρολάιν – Ο Πάνος Σόμπολος θυμάται

Διαβάστε στο Secret

Καταρρέει το κάστρο της Κρήτης για τον ΣΥΡΙΖΑ

Το μπράβο του Κυριάκου στον Χρυσοχοΐδη για τα Γλυκά Νερά

Ταξίδι του Καμμένου στη Νίκαια για να συναντήσει τον Τράγκα

Το σχέδιο άμυνας για την ινδική εκδοχή του COVID

Συναγερμός για τη μετάλλαξη

Μάχη για να χτιστεί το τείχος της ανοσίας

Εδώ Βρυξέλλες

Τα μηνύματα της Συνόδου στην Τουρκία

Οι ισορροπίες Βερολίνου, Ουάσινγκτον και Αθήνας

Ιστορική ημέρα για το Ελληνικό

Υπεγράφη η συμφωνία ανάμεσα στο Δημόσιο και τη Lamda Development

Καινοτομίες

Κάθε σχολείο θα επιλέγει τα δικά του βιβλία

Απόβλητα πλοίων

Νέα προσπάθεια για μονοπώλιο σε τέσσερα λιμάνια

Δημοσκόπηση GPO

Προβάδισμα και στα Χανιά για τη Νέα Δημοκρατία

Πράκτωρ Π
Ο στόχος της V+O για νέο υπουργό Περιβάλλοντος

Ο Χάρης στη Σάσα
«Η μάχη δεν έχει τελειώσει ακόμα και το ξέρω…»

Ο Φουρτούνης στα «Π»
«Γιατί αισθάνομαι διπλά χαρούμενος αυτόν τον καιρό»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Κυκλοφορούν αύριο με 4 μεγάλες προσφορές

Μη χάσετε με τα Παραπολιτικά τον 19ο τόμο της νέας επετειακής έκδοσης για την περίοδο της Εικονομαχίας που συγκλόνισε το Βυζάντιο

Ο δέκατος ένατος τόμος καλύπτει τη λαμπρότερη περίοδο του Βυζαντίου, τη «Βυζαντινή Αυτοκρατορία του Ελληνικού Έθνους».  Παρουσιάζονται αναλυτικά οι εξελίξεις στον αυτοκρατορικό θρόνο, η εξωτερική πολιτική, οι θρυλικοί αγώνες εναντίον των Αράβων, ο Ιουστινιανός, οι σχέσεις με τους Βούλγαρους, ο εκχριστιανισμός των λαών και η επαναστατική μεταρρύθμιση του κινήματος της Εικονομαχίας που συγκλόνισε το Βυζάντιο.

Με αφετηρία το έτος αποχώρησης του βυζαντινού στόλου από την Αλεξάνδρεια, παρουσιάζεται η ιστορική διαδρομή του Ελληνισμού που συσπειρωμένος στις δυναμικότερες παραδοσιακές κοιτίδες του, οργανώνει την αντίστασή του απέναντι σε παλαιούς και νέους επιδρομείς υπό την ηγεσία εμπνευσμένων ηγετών, οι οποίοι λαμπρύνουν τις ένδοξες δυναστείες των Ισαύρων και των Μακεδόνων. Παράλληλα αναλύεται η ανακαίνιση του κρατικού μηχανισμού, η δημιουργία εθνικού στρατού και η επαναστατική κοινωνική, πολιτική και πνευματική μεταρρύθμιση που εκφράζεται στο γνωστό κίνημα της Εικονομαχίας, το οποίο συγκλόνησε το Βυζάντιο. Μάλιστα οι θρυλικοί αγώνες εναντίον των Αράβων και η εποποιία των βουλγαρικών πολέμων δεν αποκατέστησαν μόνο το κύρος και την ακτινοβολία της αυτοκρατορίας, αλλά έθεσαν τα θεμέλια ενός «χρυσού αιώνος» ξαναζωντανεύοντας το όραμα μιας ελληνικής οικουμενικής αυτοκρατορίας.

Μαζί, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το νέο τεύχος του Car and Driver 

Στο Car and Driver Ιουλίου

ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ!

Δοκιμάζουμε τα αυτοκίνητα που φέρνουν τη χαρά της σπορ οδήγησης!

BMW M4 Coupe Competition, Mercedes-AMG CLA45 S Coupe, VW Golf RPorsche Taycan 4S, Ford Puma ST, Suzuki Swift Sport. Ακόμη, οδηγούμε την εξωτική Aston Martin V12 Speedster, κοντράρουμε τo Mitsubishi L200 με την Honda Africa Twin σε σπέσιαλ οff-road διαδρομές, συγκρίνουμε τα Audi A1 Citycarver και DS 3 Crossback και παρουσιάζουμε τους πιο θεαματικούς οδηγούς όλων των εποχών.

Ακόμα,

Αποκτήστε μια δωρεάν είσοδο για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του υπερσύγχρονου υδάτινου πάρκου Splash Waterpark στον Ισθμό Κορίνθου!

Το καλοκαίρι έφτασε!!! Είστε έτοιμοι για απίθανα παιχνίδια μέσα στο νερό;
Τα Παραπολιτικά σάς προσφέρουν ατελείωτες βουτιές στο πιο σύγχρονο υδάτινο πάρκο της Ελλάδας!

Βρείτε το κουπόνι μέσα στην εφημερίδα που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 18 Ιουνίου και αποκτήστε μια δωρεάν είσοδο για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του Splash Water Park, που βρίσκεται στον Ισθμό της Κορίνθου πλησίον ΚΤΕΛ Πελοποννήσου και αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για απόδραση μόλις 40 λεπτά από την Αθήνα. Ένας πλήρως ανακαινισμένος και ειδικά διαμορφωμένος χώρος 30,000 τ.μ βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει ηρεμία, χαλάρωση και ξέφρενο παιχνίδι τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Το Splash WaterPark Isthmos διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας, νεροτσουλήθρες ευρωπαϊκών προδιαγραφών για κατάβαση με μικρή ή μεγάλη ταχύτητα, με ή χωρίς σαμπρέλα (tube) που πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, πισίνες διαφόρων μεγεθών για μικρούς κ μεγάλους, τεχνητό ποτάμι για relax με νερό που ανανεώνεται και φιλτράρεται καθημερινά. Εστιατόριο, Μπαρ με εξωτικά κοκτέιλ, παγωμένα αναψυκτικά, λαχταριστά γλυκά και παγωτά είναι στην διάθεση σας για να σας χαρίσουν μια απολαυστική ημέρα. Ξαπλώστρες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με σκίαση, αποδυτήρια, ντους και δωρεάν χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμα για την μέγιστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Σημαντική προσοχή έχει δοθεί στην ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Ακολουθούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας. Μερικά από τα μέτρα που έχουμε πάρει είναι η απολύμανση στις ξαπλώστρες και όλα τα έπιπλα κήπου, η διατήρηση ειδικού συστήματος απολύμανσης στα αποδυτήρια και στις τουαλέτες και συνεχείς μετρήσεις του χλωρίου σε όλες τις πισίνες ανά τέσσερις ώρες. Γιατρός βρίσκεται στο χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ειδική ναυαγοσωστική ομάδα είναι σε ετοιμότητα για την ομαλή λειτουργία του πάρκου και την προστασία των επισκεπτών. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει και αφεθείτε στη μαγεία της ταχύτητας ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σας στα ύψη!

Και δώρο

Ένα κουπόνι αξίας 70€ για τις παιδικές κατασκηνώσεις The RANCH - 14 ημέρες με 380€ (αντί για 450€)

Ζήστε ένα αξέχαστο καλοκαίρι σε ένα τόπο θρυλικό! Στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας ένας θρύλος ζωντανεύει σε μια έκταση 330 στρεμμάτων. Σε απόσταση μόλις 97 χιλιομέτρων από την Αθήνα, το The RANCH σας προσφέρει με ασφάλεια στιγμές δράσης, άθλησης, ψυχαγωγίας, χαλάρωσης και παιχνιδιού σε ένα χώρο που «δένει» αρμονικά το φυσικό περιβάλλον με τις υπερσύγχρονες οικολογικές μας εγκαταστάσεις άθλησης & διαμονής

Για παιδιά 6 έως 16 ετών

458

 

secret__17_

 

secret__17_