Οι εξελίξεις τρέχουν στο Survivor και χθες ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε την τελευταία ασυλία κι είναι σίγουρα ένας από αυτούς που θα βρίσκεται στους τελικούς τέσσερις του ριάλιτι.

Υποψήφιοι για αυτήν την εβδομάδα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Γιώργος Κόρομι κι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ωστόσο ένα live του Ατζούν Ιλιτζαλί στο Instagram αργά το βράδυ, φαίνεται ότι μάλλον «πρόδωσε» το ποιος θα αποχωρήσει αυτήν την εβδομάδα.

Οι παίκτες του Survivor από διάφορες χώρες αλλά κι από την Ελλάδα διασκεδάζουν αλλά από το βίντεο απουσιάζει ένας παίκτης, που δεν είναι άλλος από την Μαριαλένα.

Οι χρήστες του διαδικτύου αρχίζουν να ρωτούν για ποιο λόγο απουσιάζει κι απάντηση έρχεται από τον Γιώργο Λιανό, που δημοσίευσε ότι η Μαριαλένα ήταν στον γιατρό για προγραμματισμένες εξετάσεις.

Ενώ όλα δείχνουν ότι ξεκαθάρισαν, ξαφνικά η ανάρτηση του Γιώργου Λιανού κατεβαίνει κι αφήνει όλους να απορούν, μήπως τελικά την Κυριακή θα αποχωρήσει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

Όμως, το κοινό θα αποφασίσει ποιοι δύο από τους Γιώργο Κόρομι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργο Ασημακόπουλο θα παραμείνουν στο Survivor.

Τα spoilers δίνουν και παίρνουν για το ποιος θα αποχωρήσει αυτή την Κυριακή και ο επικρατέστερος για αποχώρηση είναι μέχρι στιγμής ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Μένει λοιπόν να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα spoilers.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: