nikolouli
Media

Γλυκά Νερά - «Βόμβα» από Νικολούλη: Ίσως να υπάρχει και τρίτο πρόσωπο που να εμπλέκεται στη δολοφονία

Θα φέρουμε στο φως όλο το παρασκήνιο των 37 ημερών

Με την υπόθεση των Γλυκών Νερών από την πρώτη στιγμή ασχολήθηκε η εκπομπή «Φως στο  Τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη να αναφέρει με επιφύλαξη πως υπάρχουν πληροφορίες και για τρίτο πρόσωπο στην όλη τραγική ιστορία.

Απόψε, εκτάκτως και λόγω των καταιγιστικών εξελίξεων η Αγγελική Νικολούλη ανάβει ξανά τα φώτα του στούντιο για να αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης αλλά κυρίως για να μάθουν και οι τηλεθεατές τι είχε συζητήσει η ίδια με τον δράστη όλο αυτό το διάστημα.

Η δημοσιογράφος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ανέφερε, πως σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και τρίτο πρόσωπο, το οποίο έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών και φέρεται να σχετίζεται με την δολοφονία.

«Θα φέρουμε στο φως όλο το παρασκήνιο των 37 ημερών. Από τη δολοφονία μέχρι και τον ομολογία του πιλότου, και όχι μόνο. Μπορώ να βγάλω πλέον στη δημοσιότητα τις συνομιλίες που είχα όλο αυτό το διάστημα με τον σύζυγο της Καρολάιν γιατί μέσα από αυτήν την κουβέντα και πολυήμερη επαφή, πήραμε πολλά στοιχεία. Θα καταλάβουν πολλά και οι τηλεθεατές. Με βοήθησε σημαντικά, αυτή η κουβέντα να γνωρίσω τον άλλον Μπάμπη, που έκρυβε» ανέφερε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη.

«Με λίγα λόγια ήμουν η σκιά του και θα δείτε αρκετά. Κάναμε ένα αθόρυβο ρεπορτάζ στο φιλικό και επαγγελματικό του περιβάλλον και η πληροφόρηση που είχαμε ήταν σημαντική. Μεταφέρω με επιφύλαξη κάποιες τελευταίες πληροφορίες που λένε ότι υπάρχει και ένα άλλο πρόσωπο στην όλη τραγική ιστορία και οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν αν βρισκόταν την ώρα του φονικού στη μεζονέτα ή αν ήταν μόνος όπως ισχυρίζεται ο ίδιος» σημείωσε η Αγγελική Νικολούλη.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα