Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου στις «8 Λέξεις» άφησε όλες τις μεγάλες ανατροπές για το τέλος. Έτσι, μας επιφυλάσσει εκπλήξεις-σοκ. Μία από αυτές, όπως μάθαμε, είναι η σκηνή που θα δούμε ανάμεσα στον Οδυσσέα (Ανδρέας Γεωργίου) και την Ηλιάνα (Ειρήνη Καραγιώργη).

Ούτε ο γάμος του πατέρα της, Άκη Αρώνη (Γιώργος Παρτσαλάκης), με την Αποστολία (Χριστίνα Χριστόφια) θα την ηρεμήσει. Αν και ο Φρίξος (Νίκος Πολυδερόπουλος) θα πει στον Οδυσσέα να την προσέχει, εκείνος θα αγνοήσει τις συμβουλές του. Η Ηλιάνα με το που θα δει στην εφημερίδα φωτογραφίες από το γάμο του πρώην συζύγου της, αδελφού του Οδυσσέα, Μιχαήλ (Ιάσονας Παπαματθαίου), με τη Βικτώρια (Βασιλική Παπαμιχαήλ) θα θυμηθεί την παλιά τους ιστορία και θα την πιάσει υστερία.

Θα καταφέρει όχι μόνο να παραβιάσει το σπίτι του Οδυσσέα και να μπει μέσα, αλλά όταν εκείνος θα της μιλήσει άσχημα, θα βγάλει περίστροφο να τον πυροβολήσει. Είναι αποφασισμένη να κάνει και τρίτο φόνο και του αποκαλύπτει τα πάντα! Ο Οδυσσέας θα παλέψει μαζί της και θα καταφέρει να την πετάξει έξω από το σπίτι του. Μόνο που πλέον για την Ηλιάνα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 17 Ιουνίου