Το… παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι παίζει στην «Έξαψη» στο Mega η Βίκυ (Σοφία Μανωλάκου) θέλοντας να ξεσκεπάσει αυτόν που προσπάθησε να τη σκοτώσει. O ίδιος είναι και δολοφόνος της Ίριδας (Λουκία Πιστιόλα), της οποίας είχε πλαστογραφήσει την κατάθεση. Αυτός, όπως άλλωστε σας είχαμε αποκαλύψει, δεν είναι άλλος από τον αστυνομικό, τον Θάνο (Γιώργος Μπανταδάκης).


Αυτός είναι το νόθο παιδί της Δανέζη, που προσκολλήθηκε σε ένα αρρωστημένο ερωτικό πάθος για τη Βίκυ. Το σχέδιο για να τον ξεσκεπάσουν συνεχίζεται, με τη Βίκυ να προσποιείται την ερωτευμένη για να τον αναγκάσει να αποκαλυφθεί. Όλοι παρακολουθούν τις κινήσεις του, ενώ η Μαρίνα (Γιούλικα Σκαφιδά) είναι σε… αναμμένα καρφιά μέχρις ότου βγει το ένταλμα σύλληψής του.


Η αδελφή της όμως θα διατρέξει, σύμφωνα με πληροφορίες μας, θανάσιμο κίνδυνο, γιατί θα στριμώξει τον Θάνο. Εκείνος θα νιώσει ότι απειλείται και θα θελήσει να της κλείσει το στόμα για πάντα. Η Βίκυ θα καταφέρει να τον χτυπήσει και να βγει από το σπίτι την ώρα που έρχεται η αστυνομία. Ο Θάνος, μη αντέχοντας να πάει φυλακή, θα δώσει τέλος στη ζωή του.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 16 Ιουνίου