Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Αλέξη Παππά να αποτελεί τον καινούργιο «Bachelor» και μάλιστα η αμοιβή που θα λάβει είναι αρκετά μεγάλη. O ηθοποιός βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις με τον Alpha και απομένουν τα διαδικαστικά ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στο τέλος αυτής της εβδομάδας.


O νέος τηλεοπτικός εργένης λέγεται ότι θα λάβει το ποσό των 100.000 ευρώ και, αν συνυπολογιστεί το ποσό που πήρε με τη συμμετοχή του στο «Survivor», τότε οι συνολικές του αποδοχές από τα δύο αυτά τηλεοπτικά projects φτάνουν στις 185.000 ευρώ!


Ωστόσο, εκείνος δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει την είδηση που αφορά στην ανάληψη των νέων τηλεοπτικών καθηκόντων του. Ο Αλέξης Παππάς, λοιπόν, είναι περιζήτητος τηλεοπτικά και, παρότι τράβηξε χωριστούς δρόμους με την Αλέσια Ντέμετζ, εκείνος έχει στραμμένο το βλέμμα στη δουλειά και στο επαγγελματικό του μέλλον.


Πάντως, η πρώην σύντροφός του επιβεβαίωσε το χωρισμό. «Είναι αλήθεια, εγώ και ο Αλέξης χωρίσαμε. Συνέβη γιατί είχαμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είναι λίγο δύσκολο να είσαι μακριά. Είχαμε διαφορετική αντίληψη για τον έρωτα. Εάν είχε το κουράγιο να χωρίσει σωστά, θα έπρεπε να με καλέσει, όχι να μου στείλει αυτό το μακροσκελές μήνυμα λέγοντας ότι με αγαπά, αλλά δεν είναι αλήθεια. Η αγάπη είναι… πως αγαπάς κάποιον με λέξεις;


Το μήνυμά του ήταν πολύ μακρύ και πολύ λογικό. Αλλά στον έρωτα δεν χρησιμοποιείς το μυαλό σου, δεν χρησιμοποιείς αυτού του είδους τη λογική. Είμαι ερωτευμένη μαζί του, δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό. Και αυτός είναι ερωτευμένος μαζί μου και αυτόδεν μπορεί να αλλάξει. Ο λόγος που έσβησα τη φωτογραφία είναι γιατί οέρωτας δεν δίνεται, κερδίζεται».



Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 15 Ιουνίου