Μετά την επεισοδιακή παρουσία του Τζέιμς Καφετζή στην εκπομπή Love It με αφορμή τα αρνητικά σχόλια του πάνελ για το άτομό του, σειρά είχε ένα sequel με τον Νίκο Μπάρτζη αυτή τη φορά.

Ο πρώην Survivor αφού δήλωσε πως δεν παρακολουθεί πια το παιχνίδι, μίλησε για τα όσα έζησε στην παραλία, και μάλιστα σε κάποιο σημείο άφησε και τις αιχμές του για ορισμένα λόγια του δημοσιογράφου, Βασίλη Γρηγορόπουλου, που τον ενόχλησαν.Έπαιξε δε και στο κινητό του το ηχητικό απόσπασμα προς επιβεβαίωση των όσων έλεγε.

Ο Βασίλης Γρηγορόπουλος «σήκωσε το γάντι» και απάντησε ενοχλημένος πως ουδέποτε είχε κανείς την πρόθεση να θίξει προσωπικότητες και τα όσα ελέχθησαν ήταν στο πλαίσιο σχολιασμού του ριάλιτι και όλων των παικτών έχοντας τα ίδια μέτρα και σταθμά.

«Μας βγήκαν πολύ εύθικτοι οι παίκτες του φετινού ριάλιτι. Ήρθες οργανωμένος εδώ. Μου κάνει περίεργο ότι παραχωρήσατε κάθε δευτερόλεπτο του λόγου και των πράξεών σας σε μία εταιρεία παραγωγής με σκοπό την προβολή και το έπαθλο των 100.00€ και σας φαίνεται περίεργο που σχολιάζουμε αυτό που φαίνεται».

Από πλευρά της, η Ιωάννα Μαλέσκου αφού κυριολεκτικά «άδειασε» τον συνεργάτη της και τις απόψεις του, ξεκαθάρισε πως «δεν είχαμε κάτι προσωπικό μαζί σου αλλά βλέποντας κάτι που την άλλη μέρα έχει αλλάξει σχολιάζαμε. Δεν επιθυμούμε να έχουμε πρόβλημα μαζί σου, ούτε εμπάθειες έχουμε».