Αύριο, Σάββατο 5 Ιουνίου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

Διαβάστε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΑ «Π»

Καθαρές κουβέντες με Τσαβούσογλου
• Ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών αποκαλύπτει τι είπε πίσω από τις κλειστές πόρτες στον Τούρκο ομόλογό του
• Ξεκαθαρίζει ότι «έχουμε διαμετρικά αντίθετες θέσεις», ενώ τονίζει ότι «έθεσα επιτακτικά στον Τούρκο ομόλογό μου όλα τα ζητήματα»
• Εξηγεί τις «κόκκινες γραμμές» της χώρας μας και κάνει γνωστό τι του είπε για τα 12 μίλια
• Τέλος, αναλύει το πώς θα κινηθεί ενόψει των κρίσιμων Συνόδων στις Βρυξέλλες

Ολα τα πρέπει και δεν πρέπει για τα εμβόλια στους εφήβους

Προβληματισμός στην επιστημονική κοινότητα μετά το «πράσινο φως» του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων
Τι λένε οι ειδικοί και οδηγός με χρήσιμες συμβουλές

Διαβάστε στο Secret

Ενας Τσίπρας χωρίς ατζέντα, αλλά με Πολάκη
Γιατί ο Π. Καμμένος θυμήθηκε ξανά τώρα τον Χρ. Καλογρίτσα
Ο άνθρωπος του Γαβριήλ στο μέγαρο της Κατεχάκη

Γκάλοπ της GPO
Τα μεγαλύτερα προβλήματα για τους Αθηναίους...
...και πώς βαθμολογείται η Δημοτική Αρχή

Ολο το σχέδιο
Πώς θα μοιραστεί το μεγάλο πακέτο για τον τουρισμό

Επτά ονόματα
Γενικοί γραμματείς που ετοιμάζονται για αναβάθμιση

Ελληνική μαφία
Τι άλλο κρύβεται πίσω από τα ξεκαθαρίσματα

Πράκτωρ Π
Κρίση στον γάμο υφυπουργού και μία απόφαση-έκπληξη από Κεραμέως

Αλκηστις Πρωτοψάλτη
«Γιατί πήρα την απόφαση να γίνω ανάδοχος ενός παιδιού»

Αποκλειστική συνέντευξη
«Επικίνδυνο το καθεστώς Λουκασένκο»
Η Σβετλάνα Τιχανόφσκαγια, ηγέτης της αντιπολίτευσης στη Λευκορωσία, μιλά στα «Π»


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Κυκλοφορούν αύριο με 2 μεγάλες προσφορές

Αυτό το Σάββατο ο 16ος τόμος της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους της Εκδοτικής Αθηνών

Ο 16ος τόμος της νέας επετειακής έκδοσης είναι αφιερωμένος στην Οικουμενικότητα του ελληνικού πολιτισμού.
Αναλύονται με κάθε λεπτομέρεια η πνευματική ζωή, η ιστοριογραφία, η ποίηση, η φιλοσοφία στους πρώτους χριστιανικούς αιώνες, η τέχνη, το δίκαιο, ο αθλητισμός, καθώς και οι πνευματικές και πολιτικές αντιθέσεις Ελλήνων και Ρωμαίων και η συμβίωσή τους. Η περίοδος άλλωστε που καλύπτεται από τον τόμο υπήρξε πολύ κρίσιμη για τον Ελληνισμό. Άρχισε με την κατάλυση των ανεξάρτητων κρατών του, τη γενική υποτέλεια των μελών του, σοβαρές απώλειες σε πληθυσμό και σε πλούτη, πικρίες και ταπεινώσεις και συνεχίστηκε για αρκετό διάστημα με ποικίλες άλλες ζημιές, υλικές και ηθικές. Αλλά στο τέλος της βρήκε ολόκληρο τον Ελληνισμό στον χώρο των πολιτών του ρωμαïκού κράτους, και μάλιστα σε θέση που του επέτρεψε να αναλάβει την ηγεσία της αναδυόμενης μέσα από το διαλυμένο ρωμαïκό κράτος νέας αυτοκρατορίας. Παράλληλα ο ίδιος ο Ελληνισμός εμφανίζεται πολιτιστικά και φυλετικά ανανεωμένος. Πώς λοιπόν έγιναν όλα αυτά; Οι απαντήσεις στον 16Ο τόμο της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους.
Το Cook Magazine έρχεται με καλοκαιρινή διάθεση και τις πιο λαχταριστές συνταγές, με την υπογραφή του Σταύρου Βαρθαλίτη!

Αυτό τον μήνα στο Cook Magazine ο νέος Έλληνας Masterchef Σταύρος Βαρθαλίτης ετοίμασε για εσάς ένα τεύχος γεμάτο καλοκαιρινές συνταγές!
Απολαύστε σπιτικά, αγνά παγωτά, με κλασικές αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις! Παγωτό με φυστικοβούτυρο, με πεπόνι, με πράσινο τσάι, με espresso και απολαυστικό σορμπέ καρπούζι! Φτιάξτε ακόμη νόστιμες, μικρές αλλά πολύ χορταστικές συνταγές! Spicy κεφτεδάκια, μαριναρισμένες φτερούγες φούρνου, πικάντικες γαρίδες, κεφτεδάκια σε σάλτσα από κρεμμύδια, κοπανάκια γλασαρισμένα με σπιτική bbq σως και πολλές άλλες μικρές αλλά πολύ γευστικές μπουκιές! Δοκιμάστε επίσης εκπληκτικές συνταγές για όσπρια σε καλοκαιρινούς συνδυασμούς με φρέσκα λαχανικά και μυρωδικά, σαλάτα με φρέσκα αμπελοφάσουλα, ρεβυθοσαλάτα με αβοκάντο, φακές σαλάτα με πορτοκάλι! Με το Cook Mazagine Ιουνίου οι βραδιές μπροστά στην τηλεόραση γίνονται ακόμη πιο ιδιαίτερες με τα γνωστά «βρώμικα» του γηπέδου! Μπουκιές με λουκάνικο και ξινολάχανο, πίτα ατομική με τομάτα, τυρί και σαλάμι, Burger χωρίς μπιφτέκι, hot dog τυλιχτό με bacon! Ακόμη, μάθετε να φτιάχνετε καλοκαιρινά δροσερά κοκτέιλ για να εντυπωσιάσετε την παρέα σας! Tequila sunrise, Aperol Spritz, Mojito, Cuba libre, Cocktail τσίπουρου και ούζο με ανανά! Τέλος, μη χάσετε τις πρωτότυπες συνταγές με το τσάι που... τρώγεται! Δημιουργήστε με την πασίγνωστη τροφή αντιοξειδωτικές «βόμβες» υγείας όπως αφράτα pancakes, energy balls, σοκολατάκια με καρύδα και cookies με σοκολάτα!
Πρωτοσελιδο

1_secret_2