Από το επόμενο επεισόδιο που θα δούμε, όπως πλέον έχει ανακοινωθεί, το Survivor 4 γίνεται καθαρά ατομικό, καθώς πλησιάσουμε στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Και μπορεί ακόμη να μην έχουμε μάθει την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής του μεγάλου τελικού, όμως όπως έχει πει ο Γιώργος Λιανός αυτός θα διεξαχθεί στην Ελλάδα τον Ιούλιο. Τώρα όσον αφορά τα στοιχήματα μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, αυτά δείχνουν απόλυτα φαβορί τον Ηλία Μπόγδανο και τον Σάκη Κατσούλη.

Σύμφωνα με το Πρωινό και τον Αλέξη Μίχα, στην κορυφή των στοιχημάτων βρίσκεται ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ με μικρή διαφορά ακολουθεί ο Σάκης Κατσούλης.

Την τελική πεντάδα συμπληρώνουν με σειρά οι παίκτες Γιώργος Κόρομι, Γιώργος Ασημακόπουλος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Στην έκτη θέση είναι η Καρολίνα Καλύβα και στην έβδομη η Ελένη Χαμπέρη.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, έχει αποφασιστεί να υπάρχει ειδική εξέδρα για τους συγγενείς των παικτών στον τελικό και τον ημιτελικό, που θα διεξαχθούν στο Γαλάτσι.