Οι τίτλοι τέλους για φέτος πέφτουν με ένα επεισόδιο που θα κλείνει όλους τους λογαριασμούς απ’ τα παλιά με τον πλέον τραγικό τρόπο. Η Μυρσίνη στην παράνοιά της προσπαθεί να κάψει τις αδελφές Σταμίρη ζωντανές, μη γνωρίζοντας βέβαια πως και τα παιδιά της είναι μέσα εκεί.

Το έγκλημα αυτό έχει οργανώσει από την αρχή μέχρι το τέλος ο Μελέτης. Την ίδια στιγμή, δύο αγαπητοί πρωταγωνιστές φεύγουν από τη ζωή. Ανέτ και Μιλτιάδης πεθαίνουν και με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνονται στη σειρά οι ρόλοι της Κάτιας Δανδουλάκη και του Γιώργου Γάλλου.

Ο Μιλτιάδης θα θυσιαστεί για να σώσει τις τρεις αδελφές που κινδυνεύουν να καούν ζωντανές από το μίσος της Μυρσίνης. Θα μπει, λοιπόν, αυτός μπροστά, θα δεχτεί μία μαχαιριά και αιμόφυρτος θα πάει στο σπίτι του Δούκα για μια τελευταία κουβέντα. Και αμέσως μετά θα πάει κάτω από το δέντρο που πέθανε ο γιος του, ο Γιάννος, και θα ξεψυχήσει.

Η επόμενη σεζόν αλλάζει τα πάντα

Μπαίνουμε στην περίοδο της χούντας, όπου καθοριστικό ρόλο θα παίξει ένας εκλεκτός του χουντικού καθεστώτος. Ο Ακύλας Μεγαρίτης, τον οποίο ενσαρκώνει ο Αιμίλιος Χειλάκης. Τα τρία βασικά μέρη πλοκής της σειράς θα είναι το Διαφάνι, η Λάρισα και η Λέρος. Το κόστος παραγωγής του αποψινού τελευταίου επεισοδίου ήταν αρκετά υψηλό και το αποτέλεσμα που θα έρθει στις οθόνες μας θα δώσει αίσθηση κινηματογραφικής ταινίας.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time