Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ο σημερινός καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”. Ο 26χρονος αγρότης, που έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor, μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι, για τους συμπαίκτες του, το ατύχημα, ενώ αποκάλυψε ποιος θα ήθελε να είναι ο νικητής. Παράλληλα, ο Νίκος Μπάρτζης δήλωσε ελεύθερος και ωραίος!

 

Για την απόφαση να μπει στο Survivor: “Όταν χτύπησα μου έπεσε λίγο η ψυχολογία. Στην αρχή είχα μπει έχοντας στόχο το έπαθλο, στην τελική έχω κερδίσει το έπαθλο, το πιστεύω… Είναι η αγάπη του κόσμου, η Άννα Μαρία και ο Τζέιμς. Γνωριστήκαμε με το αγόρι της Άννας Μαρίας. Δεν μου είπε τίποτα”.

 

 

Για τις πρώτες ημέρες στο ξενοδοχείο, μετά την αποχώρησή του από το Survivor: “Όταν ήμουν στο ξενοδοχείο πέρναγα καλά. Έκανα τις βόλτες μου με το καροτσάκι, γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω. Το καροτσάκι μου έκανε καλό γιατί ξεκουράστηκαν λίγο τα πόδια μου. Από τη στιγμή που πήρα το κινητό στα χέρια μου, πιέστηκα, έπαθα σοκ. Δεν είχα στο μυαλό μου τι μπορεί να γίνεται. Ο κόσμος ίσως να είδε ότι ήμουν πραγματικός. Από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι είπα ότι θα είμαι ο εαυτός μου και σε όποιον αρέσει”.

 

Για το χτύπημα της Χριστίνας Κεφαλά: “Με τη Χριστίνα δεν κάναμε πολλή παρέα. Αισθάνθηκα άσχημα όταν χτύπησε η Χριστίνα γιατί μου είπε ότι εγώ φταίω. Για ποιον λόγο να χτυπήσω έναν άνθρωπο. Τι κέρδος θα είχα εγώ; Ποτέ δεν ήθελα κάτι τέτοιο. Είναι πολύ κακό να το λες, βγάζεις μίσος”.

 

Για την απόφαση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη να αλλάξει στρατόπεδο: “Δεν με στενοχώρησε η Μαριαλένα, όταν πήγε στην άλλη παρέα. Με το ζόρι δεν μπορείς να κρατήσεις κανέναν κοντά σου. Έμαθε ότι εμείς ήμασταν οι πιο μισητοί και μας παράτησε για να πάει στην ασφάλεια”.