Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
dsdsds
Media

Αποχώρησε ο James από την Μαλέσκου - Απίστευτες ατάκες on air!

Επεισοδιακή η εμφάνιση του Καφετζή στην εκπομπή, love it!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» ήταν σήμερα ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος δεν άντεξε και μίλησε κατά της εκπομπής για πράγματα που, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, ειπώθηκαν για το πρόσωπό του.

Ο πρώην παίκτης του survivor ήρθε σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου και… μετά από μία αντιπαράθεση με τους συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου... σηκώθηκε και έφυγε!

«Τότε για τον Παππά, όπου εστιάσατε περισσότερο στο εάν έχει σχέση με την Άννα Μαρία και όχι σε αυτά που λέει που είναι σεξιστικά, για μένα αυτό είναι λάθος. Έχω δει επίσης και άλλα που εγώ και ο Νίκος προωθούμε τη φιλία και όλη η Ελλάδα μιλάει για την πραγματική φιλία του Νίκου και του Τζέιμς και εσείς είπατε ότι ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου, η κυρία Μάρτζυ το είπε. Και ο κύριος Βασίλης είχε πει για τον Νίκο ότι είχε κάνει επίτηδες αυτό με τη Χριστίνα… Αυτά τα έβλεπε η οικογένειά μου και ήταν πιο δύσκολο γι’ αυτούς παρά για εμένα. Η οικογένεια μου στεναχωριόταν και σταμάτησε να βλέπει την εκπομπή σας γιατί για κάποιο λόγο υπήρχε μια προκατάληψη απέναντι σε εμένα. Όταν βγήκα μου έστελναν μηνύματα “δες αποσπάσματα από αυτή την εκπομπή”», είπε ο Τζέιμς Καφετζής.