Τον παλμό από το Ρότερνταμ όπου λαμβάνει χώρα η Eurovision 2021 μάς μετέφερε, το πρωί της Πέμπτης, ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης στη «Φωλιά των Κου Κου».

Πριν από λίγες ώρες, η Στεφανία Λυμπερακάκη βρέθηκε στη σκηνή με το «Last Dance» δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό προκειμένου προκειμένου να «κερδίσει» τις κριτικές επιτροπές που βαθμολογούσαν στην γενική αυτή πρόβα.

«Το κλίμα ήταν τόσο καλό για την Στεφανία η οποία και είναι πάρα πολύ διάσημη εδώ στην Ολλανδία. Άρχισε ο κόσμος και χειροκροτούσε, η Στεφανία ήταν εξαιρετική φωνητικά και ο κόσμος πραγματικά την αποθέωσε μετά το τέλος της πρόβας» σημείωσε ο ρεπόρτερ του STAR.

Από την συγκεκριμένη παρουσία, ωστόσο, της ελληνικής αποστολής δεν απουσίασαν κάποια τεχνικά προβλήματα τα οποία βεβαίως ελπίζουμε να λυθούν και να απουσιάζουν απόψε το βράδυ στον Β’ Ημιτελικό ο οποίος και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ρόντερνταμ στις 22.00 στην ΕΡΤ.

«Ήταν τέλεια η τελευταία μας πρόβα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Έπαθα σοκ με τα ουρλιαχτά την ώρα που τραγουδούσα και αναφώνησα, «Θεέ μου».

Κάνουμε πρόβες κάθε μέρα και μου αρέσει πάρα πολύ το performance που έχουμε αν και είναι ριψοκίνδυνο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Στεφανία Λυμπερακάκη.