Χαμός γίνεται γύρω από τη σχέση που έχουν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor.

Τα σχόλια και οι δηλώσεις έχουν πάρει φωτιά και οι κόντρες που δημιουργούνται πολλές και απρόσμενες. Στο κάδρο μπήκε και ο Νίκος Μουτσινάς μετά από όσα είπε στην εκπομπή του για τη μητέρα της Μαριαλένας.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε για τη μητέρα της Μαριαλένας «είναι μια ωραία αφορμή να καταλάβουν οι γονείς να αφήσουν τα παιδιά στην ησυχία τους.

Δεν μας ενδιαφέρουν οι απόψεις των γονιών σε μερικά πράγματα. Γιατί έδωσε συνέντευξη; Για ποιο λόγο; Η μαμά το κάνει για τον δικό της λόγο, προφανώς επειδή καταλαβαίνει ότι πάει για δημοσιότητα. Ξέρει αν ήθελε η κόρη της να δώσει η μαμά της συνέντευξη; Αφήστε τα παιδιά σας ήσυχα».

Στη συνέχεια του βίντεο ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι «ο κάθε γονιός έχει δικαίωμα να ενδιαφέρεται για την κόρη ή τον γιο του».

Ο Βαγγέλης Περρής, αρκετά πιο καυστικός, και σχολίασε όσα δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Οι άνθρωποι της τηλεόρασης ενδιαφέρονται πάρα πολύ για τη δημοσιότητα. Οι άνθρωποι που δεν τους γνωρίζουμε δεν ξέρουμε γιατί ενδιαφέρονται.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε να αφήσουμε ελεύθερα τα παιδιά, αλλά ο ίδιος παρεμβαίνει για το πώς σκέφτονται και τι θα λένε οι μητέρες.

Δείτε ακόμη: Survivor: Ο θείος του Σάκη Κατσούλη απαντά στη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη (Βίντεο)

Από τη μία λέει ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να εκφράζονται αλλά εκείνος δίνει πράσινες ή κόκκινες κάρτες στους άλλους ανθρώπους, αν έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν ή όχι. Το σχόλιο είναι ατυχές».